Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob ban

ronnie10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otrzymałem bana poprzez używanie tego hacka, powód bana nie został podany, ale przypuszczam że mogłem otrzymać automatyczną blokadę dzięki logom w HS. Czy jest jakiś sposób, aby nie otrzymać bana z takiego powodu? Przecież jak sie blokuje HS'a to M2bob nie działa

Opublikowano

Najwyraźniej nie ma, ale są podobno obejścia z blokiem i że działa, zaraz poszukam to jak znajdę linka wstawię.

Co do bana, to pewnie automatyczny chociaż dziwne że bez powodu. Spróbuj się odwołać.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Spróbuj napisać odwołanie od bana zobaczymy co napiszą, być może konto zostanie odbanowane. A jak cie złapali na gorącym uczynku no to raczej ciężko będzie je odzyskać być może nawet w cale nie odzyskasz.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Właśnie napisałem odwołanie i jestem ciekaw kiedy odp dostanę. Jak odpiszą to dam znać jaki jest powód

Jakoś bany na konta 25 lvl mnie nie ruszają, przecież to da się nabić w 3 godziny

Opublikowano

Otrzymałem odpowiedź i dostałem bana na stałe za logi, da się jakoś zablokować HS'a i nakurwiać na bocie, bo tak to jest chujnia a nie bot

Opublikowano

Moim, zdaniem jak cie przyłapali to na serio ban jest w pełni zasłużony a jak cie nie przyłapali pisz odwołanie.

Opublikowano

Musisz zablokować HS tym:

www.mpcforum.pl/topic/602755-dlglobal-metin2-hackshield-bypass-v16-final/

M2Bob również będzie działał ;)

Opublikowano

@ rayman22

A Tobie działa? Jeśli tak to mógłbyś napisać co zrobiłeś aby m2bob działał. Ja próbowałem to mi okienko z mapą się nie pojawiało

Opublikowano

Wy to ludziki macie pecha :) ja tam jade 2 miechy na m2bob i 0 bana dostalem raz na konto wtedy sie pobawilem strona mmorpg.pl jakos tak i sobie wbilem na konto. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...