Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy uridium hack 12.1 dziala

zuski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zrobic by polaczylo sie z serwerem

np mam bot ruski maly nie grozny daje rade ale tu skladam uklony ;)

Opublikowano

Po 1 . zły dział.

Po 2. NIE MA i NIE BĘDZIE żadnych uridium hacków ani nic. Są to tylko podpuchy, aby pobierać itp .

Opublikowano

a spoko juz go nie ma wiem ze sie da uri wgic dam wam odp jak sasiad na wekend na dzialke przyjedzie on robi takie skitki ^_^

Opublikowano

nie prawda to jest żeby hasła wykradać

a z tym sąsiadem żeby mu wierzyli

kto mi odpowie

skąd się biorą dzieci

Opublikowano

Wiadomo, że nie ma. Wyślą KEY LOGGEra, który powykrada hasła z maila itp., a później się dziwią, że nie ma konta.

Opublikowano

i po co tyle piszecie ? widac ze modzi sa nie ogarnieci... powinni to juz dawno zamknac...

Coming: Dobrze, że ty jesteś full ogar. Nie ty decydujesz kiedy temat zostaje zamknięty.

ty to jestes na prawde pierdolniety ! jakbys sie choc troche znal na tej grze to bys kurwa wiedzial ze nie ma HACKOW na uridium ! takie tematy odrazu trzeba zamknac idioto...

Coming: Dodatkowo w nagrodę ode mnie dostajesz kilkudniowe wczasy z dala od forum. :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

ty to jestes na prawde pierdolniety ! jakbys sie choc troche znal na tej grze to bys kurwa wiedzial ze nie ma HACKOW na uridium ! takie tematy odrazu trzeba zamknac idioto...

Pokazałeś jaki pro jesteś... gz. Czy on gdziekolwiek napisał, że taki hack istnieje? To nie jest forum do, żeby od razu każdy temat o hacku zamykać. Tu się dają ludziom wygadać. Jak ci to nie pasuje to załóż sobie bloga.

A co do tematu. Tak. Uridum Hack działa. Tyle, że jego prawidłowa nazwa brzmi Account Hack...

Opublikowano

cmd---> netstat -ano ---:> jeśli gdzies pisze podsluchianie to masz keya. 99% tak

chodziło o nasłuchiwanie moze? bo sporo tego mam :D

tak jestem zielony wiec sie płaszcze i prosze o pomoc ;)

Opublikowano

Tak

uridium hack działa. Myślisz że skąd ludzie mają uridium na dalszą gre xD korzystać póki działa, nic się nie bać.

white pride world wide

Opublikowano

@up

Szkoda mi cb ...

Jakby były uridium hacki to by ludzie nie kupowali uridium, i BugPoint by zbankrutował :/

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

Opublikowano

@up

Szkoda mi cb ...

Jakby były uridium hacki to by ludzie nie kupowali uridium, i BugPoint by zbankrutował :/

BO SA TAJNE A SKORO AUTOR TEMATU SIĘ CHWALI ŻE GO MA TO ZNACZY ŻE GO MA WIĘC GO MA.

white pride world wide

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...