Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tworze gierkę via WWW.

Tematyka mało oryginalna, bo Harry Potter, ale mam dużo pomysłów, na pewno gra będzie miała więcej opcji niż te inne o Potterze.

Jak wygląda gra ?

Tak:

54551293132548155621.png

I pytanie.. Czy jest sens to kończyć?

Niby będą nowe rzeczy, ale czy tematyka nie jest zbyt nudna?

Pytanie raczej do graczy, bo bez nich gra nie ma sensu :)

Opublikowano

Dokończ ją i daj znać jak będzie można grać ;d , ponieważ siostra zapewne chciała by pograć i wkręciła by mnie

@UP

Zgadzam się . Bez grafiki to nie ma nic.

Opublikowano

Czy opłaca się ją robić... hmm, cięzko odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nic nie wiemy o co tak naprawdę biega. Czy to będzie coś jak Plemiona czy SFgame.

Ogółem to dokończ to do końca. Mnie osobiście Harry Potter nie interesuje, ale zagrałbym sobie w taką gierkę :).

skpUo.png

Uczeń
Opublikowano

Wygląda jak vallheru ale rozwijaj grę to na pewno wypali najlepiej ulepszaj o elementy graficzne, których jest mało.

Opublikowano

Powiem szczerze. Robiłem już 3 gry via www. Gdy tego typu wypalają bardzo szybko. W większości przypadków są to kopie z innymi danymi. Radze ci robić wiele takich gier ale nie po to by były stoją chlubą. Postaraj się w odpowiednim momencie istnienia by taka gra przynosiła ci jak największe zyski. Wtedy będziesz miał kasę na utrzymanie poważnego projektu. I na nim się skup. Ja jestem teraz w trakcie tworzenia tego bossa na kasę a serwery będę utrzymywał dzięki licznym stroną zarabiającym po 100-200zl na miech(dzięki nim będzie reklama i super serwer). Jeśli się do tego zastosujesz powinieneś odnieść sukces w internecie. Pamiętaj jednak że rynek gier www jest już mocno wyczerpany i trzeba robić naprawdę super projekty aby się wybić. Z własnego doświadczenia dodam że lepiej będzie jak potem zainwestujesz w kursy javy i androida i to na nich zaczniesz tworzyć gierki. Jedna gra z opanowanym językiem to 2miechy bitego programowania ale profity i satysfakcje też będziesz miał. Mam nadzieje że moja wyczerpująca odpowiedź ci pomogła.

Sklepy sms do serwerów mc, launchery non-premium i premium, własne klienty do gry z "kostomizowanym" menu, aplikacje statystyk serwera na androida.

Pisz śmiało na priw co potrzebujesz. Odezwę się jak tylko przeczytam wiadomość.

Uczeń
Opublikowano

Lepiej zrobić grę w tematyce Harrego Pottera niż kolejną głupią gre gangsterską.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...