Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z przywolaniem na mape.

Macpor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z przywołaniem na mape, a mianowicie: Gdy wszyscy się załadują i przeżuci ich na mapę, oni juz grają. Ja natomiast mam dalej ekran ładowania i czasem przywołuje mnie dopiero po kilku minutach gry.

Bardzo to przeszkadza przy junglowaniu np shaco gdzie trzeba byc odpowiednio wcześnie na blue.

Czym może to być spowodowane i jak temu zapobiec?

Opublikowano

Fps mam zwykle kolo 30-40 a ping 30-70

Komputer raczej średni ale nie na tyle słaby aby się tak działo bo kuzyn ma gorszy i ma wszystko ładnie pięknie.

Opublikowano

Chciałbym jednak wiedzieć jaki dokładnie masz komputer. Karta,procek,ram. I HDD to najważniejsze. Możesz mieć lepszą karte procek, a wolniejszy dysk twardy i gra będzie Ci się wolniej ładowac.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Miałem coś podobnego do Ciebie, jednak mniej przeszkadzającego. Przeinstaluj grę, następnie zdefragmentuj dysk i jeżeli koniecznie chcesz ze skype, to wszystko inne wyłącz. - przydałby się jeszcze skan, może siedzi coś w PC'cie co utrudnia Ci życie.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Napewno nie mam wirusa bo przeinstalowywałem system jakiś miesiąc temu i skanuje co tydzień.

Karta GeForce 5500fx

894mb ram

Procek Amd Athlom 64 x2 Dual Core 3800+ mmx 3dnow (nie znam sie także nie wiem czy napisałem to co trzeba :P)

Opublikowano

Zobacz na mój temat : "[PROBLEM]Wywala mnie z gry" to może być problemem internetu jak mówili.Jest sposób na "szybsze" ładowanie,otóż przed ładowaniem kliknij ctrl + alt + delete,procesy i wyłącz lolclient.Po meczu wywali Cię z lola i musisz się ogować od nowa.I jak jest napisane w moim temacie sciągnij ten program,ponieważ może Ci to coś pomóc.

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Wina komputera lub internetu stawiam na komputer. Musisz go wymienić albo nadal będziesz tak miał, o.0 albo węgla więcej dorzuć

Opublikowano

Głupie... Nawet jeśli ma słaby komputer powinien się pojawić na mapie ze wszystkimi, dłużej się ładuje reszta powinna czekać a tymczasem on mówi, że wchodzi jak już mecz trochę trwa. Problem musi gdzie indziej leżeć. Być może innym się załaduje zanim tobie włączy się gra tylko w takim wypadku wchodzisz do gry opóźniony...

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Dokładnie jak mówi hex.

Jeden znajomy ma podobny komputer a absolutnie NIC powtarzam !NIC! mu się nie dzieje.

Opublikowano

Moim zdaniem to może być jakaś wada systemu, bo za pewne masz XP, a ja właśnie chciałem się "pobawić" i grałem kilka rund na XP i kilka na win 7. Powiem Wam, że na XP rzadko kiedy mi się gra załadowała (wyskakiwał jakiś błąd, wył grę [przywoływanie postaci, doszło do 100% i dupa]). Na xp postarałem się go oczyścić z wirusów, wł/wył odpowiednie zapory i nic, nadal to samo. Więc moja opinia brzmi, to albo coś Riot Game, zje@!$%^ albo xp, stawiam na to 1, bo jak zaczynałem grę (ok. lipiec, sierpień 2011) to wszystko było OK, żadnych błędów bugów itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...