Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M95 czy Super Pukawaka Pipspouka

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy te dwie bronie czymś się różnią (M95 czy Super Pukawaka Pipspouka) ? Chodzi mi o zadane obrażenia, szybkośś i o szybkość tego ruszania się snajperki w górę i w dół.

Opublikowano

One się niczym nie różnią pod względem obrażeń i szybkości . Lecz odgłos M95 jest bardziej cichy i przyjemniejszy ale po co to komu , oczywiście że Super Pułapka Pipspouka

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

A czym się będzie różni złota? I chyba kupie puki jest ta obinżka 33% Pukawkę P. do kiedy ma trwać przecena? Bo kiedys w gorącej ofercie było chyba m95 za 1755 ? TO dopiero byłaby okazja.

Opublikowano

Mi najwygodniej strzela się zwędzonym uber smakoszem, nie jest taki drogi, a ma fajny odgłos strzału i wygląd i oczywiście 10 ammo, i średnia szybkostrzelność :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

LOL, zwykłe złote bronie?Ciekawe ile bd kosztować warpaint.A i tak nie warto czekać, po za tym Mi się wydaję że złote bronie można było zdobyć mając szczęście, ale zobaczymy czy teraz też tak bd.

461151420292002410470.png
Opublikowano

@up Nie masz racji będzie tak jak z mundialem, na początek losy będą tanie myślę że poniżej 1k F a z każdym meczem wraz z zmniejszającą się liczbą drużyn będą droższe, nie będzie losowania jeśli kupisz warpointa np. Polski a ona wygra euro<śmiech na sali> :huh: dostaniesz broń i tak dalej.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...