Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2Bob Konto premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem ponieważ chciałbym wykupić konto premium na M2bob ,ale nie wiem jak im zapłacić w złotówkach czy w euro i jak im przelać. U nich na stronce prawie wszystko po niemiecku i mam problemy dlatego zdecydowalem się napisać ten temat.

Wiecie co i jak w tych sprawach ? Albo jak odpalić za darmo 6 razy tego bota albo jakis sposób na konto premium za darmo ( Dzisiaj mi się zdażyło włączyć bota i miałem opcje premium mimo że go nie kupiłem ,ale jak po powrocie znowu włączyłem wszystko wróciło do normy ) jakieś sugestie jak to powtórzyć ? A i czy można przelać pieniązki z konta bankowego do nich i jaką sumę ? Czy konto premium jest na stałe ? Przepraszam że tak chaotycznie jak sobie coś jeszcze przypomne dopisze .

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Właśnie się chciałem wszystko o tym dowiedzieć Acek963 coś zaczoł pisać ,ale nie dokończył ( prawdopodobnie posta chciał nabić ) ;/

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Podam wam prostszy sposób za free gdzie możecie odpalić tyle ile wasz komp udźwignie czy tam lapek ;)

1.Zakładacie na kompie Cztery konta np.(Jacuś,Wacuś,Cycu,Ryś)

2.Wchodzicie na 1 konto np. Jacuś i włączacie M2BOB i dwa konta które max można mieć , potem dajemy na ! zmiana użytkownika ! nie wyloguj .

3.i następnie tak za kolejom na każde konto i możemy wtedy mieć włączone ponad 8kont na metinie2 .

(Jak ktoś chcę można więcej , ale to zależy też od kompa czy to udźwignie -.- )

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeśli pomogłem daj Lubię to -.^

Opublikowano

można by to przetestować, a może kolega ma jakiś sposób na pickupa przy okazji? żeby nie kupowac premium.

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...