Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] Combat Arms First Mini Montage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SMG i jakieś lowy zabijać i jakiegoś afkera nie fajnie to wygląda ale licza sie chęci cwicz dalej ;d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Montage niezły z grą już trochę gorzej.

Wiem że ciągle krytykuje ale zauważcie że każdy takie coś wstawia zamiast osiągnąć lepszy poziom gry i dopiero wtedy coś kręcić. Oczywiśce nie liczę Lennego który jedyny potrafi nagrać sensowne ujęcia i do tego w niezłym stylu to zmontować.

76561198090890807.png

Opublikowano

za dlugie intro ;) i ok jak na 1 minitage, duzo lepiej OD JEBANEGO PAPOLA , pozdro ;)

//jeszcze 1 post na temat papola = 7 dni blocka na pisanie postów.

dlagimba.png
Opublikowano

Ja mam wrażenie czy nie widziałem, abyś zabijał kogoś z większą rangą niż MSG?

To co zauważyłem na tym filmiku, to nie gracze, tylko jakieś słupy stojące w miejscu...

Nie chciał był cię urazić czy coś, ale zagraj z jakimiś LT, CPT czy coś. Od razu filmik bęzie ciekawszy niż ten pokaz jak rozwala się noobsów .

9368_gold.png

Opublikowano

Słabe

na sr hard scope.....

i jak inni mówia na lowkach

i to intro to pól filiku.

Opublikowano

mam wrazenie ze bardziej krytykujecie jego niz MISZCZA PAPOLA, czyli mojego miscza , miszcza forum i miszcza polski w ca....

//blok 7 dni na posty

dlagimba.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam wrazenie ze bardziej krytykujecie jego niz MISZCZA PAPOLA, czyli mojego miscza , miszcza forum i miszcza polski w ca....

//blok 7 dni na posty

Lenny, nie chce być skąpy, ale Tobie coraz bardziej odbija (nie chodzi mi tutaj o krytykę, ale naprawdę coś Ci się poprzestawiało w tej głowie) kiedyś myślałem że jesteś spoko gość, a ty tylko obrażasz, w przeciwieństwie do inteligentnego człowieka ty zachowujesz się inaczej...

Jak masz jakieś problemy wiekowe itp. to porozmawiaj z kimś, mogę Ci też pomóc wbij do mnie na TS i pogadamy ;))

@topic Początek wskazywał, że minitage będzie olśniewający, ale to tylko pozory jakoś Ci to idzie, wydaje mi się jak w/w, że powinieneś pod szlifować swojego skill'a i dopiero się do tego zabrać ;p Ważne że masz chęci...

Cu

Opublikowano

Pod tak długim intro spodziewałem się paru minutowego filmiku :D

Kwestia czasu i będziesz coraz lepszy ... ;)

A jak Cię ciśnie jakiś forumowy hejter to go olej :D

2096247301.png

Opublikowano

Lenny, nie chce być skąpy, ale Tobie coraz bardziej odbija (nie chodzi mi tutaj o krytykę, ale naprawdę coś Ci się poprzestawiało w tej głowie) kiedyś myślałem że jesteś spoko gość, a ty tylko obrażasz, w przeciwieństwie do inteligentnego człowieka ty zachowujesz się inaczej...

Jak masz jakieś problemy wiekowe itp. to porozmawiaj z kimś, mogę Ci też pomóc wbij do mnie na TS i pogadamy ;))

@topic Początek wskazywał, że minitage będzie olśniewający, ale to tylko pozory jakoś Ci to idzie, wydaje mi się jak w/w, że powinieneś pod szlifować swojego skill'a i dopiero się do tego zabrać ;p Ważne że masz chęci...

Cu

Porady Psychologiczne na TS u

~Sullivan xDD

tez myślałem, że z ciebie normalny gość ale ... niestety internet robi swoje ....

Specjalista
Opublikowano

Lenny nigdy nie był normalny, to Lenart jest spoko gość

Lenny na victorze ma taki szacunek że wiesz....

zbyt mocno płacze itp, niższy lvl go zabije to hacker, a jak wyższy to glitcher....

co do montage no paru afków było, no i unba + nie nabiłeś :P

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...