Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo kupić

Paranoidalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jax jest bardzo mocny, Najlepszy champion 1v1, mozesz tez kupic sobie tryndamere ktory jest dobry na malych lvlach

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Nie będziesz żałował jeśli kupisz Jax. Polecam jeszcze teemo. Z dobrym buildem fragi lecą jak szalone :).

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

merkurki hextech moc trójcy krwiopijce rabadona(nie wiem czasami po co go składam) Guineo (chyba ta się to pisze) , rabadona skłądam po to by w ulti miec wiecej m.resistów : )

Opublikowano

A ja polecam Ci nasusa. Jedna z najlepszych postaci w late game. Wystarczy że w early dobrze nastackujesz Q i jesteś bestią :P

Jedną z lepszych postaci jest jeszcze Warwick. Jeśli pójdziesz na solo top oczywiście. Broń boże, żebyś do jungli WW szedł.

Opublikowano

A ja polecę Ci Siona jak i Morganę . Są stuny jest ładny Dmg a jak ogarniesz to będzie dobrze :D

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Dobrze. Kupię jednak chyba Jax'a.

Odrazu pytanie leci jaki build pod AD. ;d

@Down:

Prosiłbym więc o build AP/AD

Build na jaxa

Ninja tabi / Mecrury Treads

Wriggles Lantern

Trinity Force

Hextech Gunblade

Warmog

Atmas

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ja polecil bym ci Warwicka . Ma life steale z Q..Pasyw life steal.... Jezeli enemy champ ma 50% zdrowia to go wykrywasz (mini ward)oraz szybciej sie poruszasz.Ulti odcinajace ad carry od walki..

Moj build..

Mercurki - Wits end - Madredy - bloodthirster - Malmortius - Guardian angel.

Opublikowano

Jax jest bardzo mocny, Najlepszy champion 1v1, mozesz tez kupic sobie tryndamere ktory jest dobry na malych lvlach

Nie ma najlepszych chamionów jasne? Jest wiele postaci, które jaxa może zjeść....

Ja Ci polecam, za :

450 - Poppy - dość miło się nią gra

1350 - fiddlesticks, on jest pod AP, ale wielu ludzi jego nie ogarnia (nie wiedzą, że jak wł W to wysysa im życie i dodaje sobie, bardzo przydatne, można zaskoczyć wroga hehe)

I za 3.200 polecę Ci Olafa - na 7-9lvl każdego zje ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...