Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Paysafecard

kostek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem sobie kupić paysafecard OK . Znalazłem punkt sprzedaży poszłem a tu nie ma < WTF ? >Byłem jeszcze w innym i nic . Wie ktoś może jak to dostać ?Co powiedzieć sprzedawcy ? Ja tylko mówie poproszę PaySafeCard. Pozdrawiam i licze na pomoc z waszej strony .

Opublikowano

Napisz do supportu, a nie truj dupy

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Do supportu? Dziecko???

Jemu chodzi o paysafecard, przeczytaj uważnie post + zgłoszone za chamstwo.

@Topic

No nie wiem, powiedz, że: "Witam, czy są tu karty paysafecard, tymi którymi płaci się w internecie"

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Napisz do supportu, a nie truj dupy

A co to ma wspólnego z supportem człowieczku?

A odpowiadając na pytanie to musisz oblecieć parę sklepów najlepiej zajmujących się sprzedażą elektroniki lub gier. Pamiętam jak ja się naszukałem, obleciałem wszystkie sklepy które miały niby wg. google maps być punktami sprzedaży PaySafeCard a ludzie w nich nawet nie widzieli co to O_o ( Ah te polaczki ) aż w końcu zdesperowany poszedłem do jakiegoś zapomnianego sklepiku z sprzętem komputerowym i tam w końcu kupiłem upragniony PaySafeCard... A i możesz jeszcze spytać o to na stacjach benzynowych, tam zazwyczaj mają wszystko. Pytaj poprostu o kody PaySafeCard a jak nie będą wiedzieli o co chodzi to kij z nimi...

Opublikowano

Juz poraz kolejny spotykam sie z tym pytaniem, chyba na stronie psc powinno byc dokladnie wyszczegolnione gdzie mozna ja kupic ..w kazdym razie sa cztery sieciowki gdzie napewno mozna ja dostac: vobis, zabka, relay i inmedio

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...