Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] zrobilem cos nie tak

kubekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo kiedys byl filmik jak w bf latac s\czy jakos tak i te controls i mouse te 2 pliki wallem do folderu i je usunolem ale ezostaly ruzne pliki i nie wiem jak je usunoc bo gra mi nie dziala

Opublikowano

Z Twojej wypowiedzi nie wiele zrozumiałem. Jeżeli wiesz jakie pliki wrzuciłeś to możesz je usunąć.

Prosiłbym jednak o ponowne napisanie na spokojnie o co dokładnie Ci chodzi.

Opublikowano

takie pliki wzucilem do modu w bf i jesszcze jakies male pliki sie zrobily ale nie wiem jakie i usunolem te 2 pliki i nadal nie dziala

post-527739-0-47906200-1337624966_thumb.png

Opublikowano

kubekk ty daj se spokój z tymi plikami xD ściągaj grę i tyle ;p nauka latania np. samolotem to 2-3 rundy,ale lataj tak o ;] pierw miej niską czułość i co ileś gier podwyższaj ją aż nauczysz się tak latać,że w pionie będziesz leciał do ziemi i jeszcze zrzucisz komuś bombkę idealnie pod nogi ;p,a szczerze tak najlepiej komuś idealnie trafić pod nogi ucz się latać np blisko ziemi,pomiędzy drzewami to moja taka rada i owal te wszystkie programy,cheaty itp ;p to jest prawdziwa zabawa ;] myślę,że skorzystasz z mojej rady ;] i powodzenia,a jeżeli naprawdę już chcesz koniecznie te pliki to wrzuć je np. na swojego chomika widziałem,że masz menedżera,albo na swoją pocztę wiadomością do siebie xD

Opublikowano

po 1 to mi nie oto chodzi tylko ze byl tu filmik ze jak sie te pliki walnie do folderu ale nie wiem gdzie to gosciem mozesz w gore poleciec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...