Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ustawienia Automatyczne ?

Xerox94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie sa w ava ustawienia automatyczne czyli sam nie ustawiam jakosci textur , broni itp prawda ? Ale jakie to sa ustawienia ? Ustawia sie na jak najwyzsza jakos jaka uciagnie moj komputer czy u kazdego te ustawienai sa tak samo ? Bo tego nie da sie sprawdzic ;/ dlatego was pytam , mam dosc dobry komputer i jak mam grac na jakis slabych to juz wole poprobowac sam poustawiac . Dlatego was o to pytam , dziekuje za odpowiedzi ;)

Osobne pytanie od tematu :

Do czego sa te ksiazki co wypadaja z ludzi ?

Opublikowano

Ustawienia są zależne od komputera

Te "książki" to dog tagi za zebranie 3 tagów w trybie annihilation dostaniesz 1 tactic score

za uzyskanie odpowiedniego tactic score dostaniesz medal i trochę euro

1337765215-U417477.png

Opublikowano

czyli ustawienia sa teraz na maxa jakie moge wyciagnac zeby nie bylo lagow? Czy zle to rozumiem ?

Opublikowano

to pokombinowac z ustawieniami? Mam dosc dobry komp : 8gb ramu , 4 rdzeniowy 3,6 GHz po booscie 3,8 , karta graficzna dosc slaba geforce gt 520. Ok to temat raczej juz do zamkniecia pobawie sie w ustawieniach grafiki ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...