Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Wygląd podania do tech. informatycznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak wiem, że pytanie wydaje się trochę bekowe, ale...

http://www.kasprzak.edu.pl/praktyki/umowa%20technik%20informatyk.pdf

Czy tak mniej więcej powinno wyglądać podanie do tech. informatycznego? (jedyne podania jakie widziałem, to do gim i do LO więc się nie znam na tym)

Ogólnie mówiąc łatwy lajk do zarobienia.

1280314365-U1.png

Opublikowano

troche mi cie zal bo po technikum informatycznym to za chuja sie nie zalapiesz do jakiejś lepszej pracy (chodzi o wypłate)

A co do podania wydaje mi sie że tak

Po pierwsze to nawet nie wiem czy się dostanę, po drugie dzięki za chęci. Może ktoś jeszcze się wypowie? (ktoś, kto ma 100% pewności?)

@Matzar: Ok, temat chyba można zamknąć, no chyba, że ktoś ma naprawdę 100% pewności...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Wiesz chodzi mi o to ze jezeli naprawde pociaga cie ta informatyka to idz do Liceum i potem na studia informatyczne bo po technikum naprawde nie ma dobrzej platnej pracy na stanowisku informatyk bo zawsze bedzie ktos z lepszymi kwalifikacjami od ciebie

Opublikowano

Wiesz chodzi mi o to ze jezeli naprawde pociaga cie ta informatyka to idz do Liceum i potem na studia informatyczne bo po technikum naprawde nie ma dobrzej platnej pracy na stanowisku informatyk bo zawsze bedzie ktos z lepszymi kwalifikacjami od ciebie

Składam właśnie jedno podanie do liceum i drugie do Technikum, trzeciego nie wiem gdzie...

@top: Trochę zboczyłem z tematu, może ktoś jeszcze potwierdzić? (tym razem 100% pewności by się przydało)

@down: Ja tylko pytam o wygląd podania, a nie o wybór szkoły :x

1280314365-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...