Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT] Dom z lawy

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam jeśli zawsze chciałeś '' mieszkać w lawie ''. Jeśli zawsze marzyłeś by mieć dom z lawy, jeśli tak to ten poradnik jest dla ciebie ;)

Nie będę tutaj dużo pisać pokażę wam wszystko na filmie.

Znalazłem to podczas szperania na yt i osobiście mi się spodobało ;)

Jeśli ci się podoba to poświęć sekundke i zostaw like ;) To motywuje mnie aby szukać oraz wymyślać więcej tego typu rzeczy.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

• 1 miesiąc temu...
Znawca
Opublikowano

Kopiować od minecraftPolska?

hah.. Pokaż mi jego filmik z tym domkiem.

Po 2. Minecraft polska nie potrafi prawie niczego sam wymśleć. Ludzie wysyłają mu filmy na prywatnej wiadomosci a potem on przedstawia je w filmach.\\\

Refresh

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Ehh tut bez sensu... Pokazałeś jak zrobić dach i wylać na niego lawę... Faktycznie problem zrobić taki domek :s

P.S. Jak masz taki dziecięcy głos nie nagrywaj proszę wideo poradników z mikro, tylko ew. napisy. ;x

@up Ehh gościu PuczaS dobrze mówi, bo MinecraftPolska zrobił taki tut o przechodzeniu wagonikami przez lawę:

Opublikowano

Tut totalnie nie przydatny , jeśli ktoś zna prawa fizyki lawy w minecraft , to dokładnie wie jak działa. Myślałem , że to będzie jakiś fajny dom , lub bunkier gdzie całość z lawy , a tu takie gówno , dach ze szkła i lawa po bokach. Syf !

Opublikowano

Ja także się zgadzam z Panami up.

Co za debil by czegoś takiego nie potrafil zbudować czy też wymyślić? Jest to tak proste jak konstrukcja cepa :P

Nie przydatne i poradnik do dupy + slaba jakosc oraz Twoj glos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...