Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass Effect 3 - kupno kluczu do multiplayer

Meijin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Zauważyłem właśnie, że na www.fabrykakluczy.pl są tanie klucze do Mass Effecta 3 i... skoro jestem fanem tej serii (mam 1 i 2 orginalna) przydałoby się nabyć ową grę. Przeszedłem właśnie ME3 ale brakowało mi tego klimaciku multiplayer. Czy na tej stronie mogę kupić dobry klucz, tak by nie stracić gry po tygodniu, miesiącu, roku? Oraz czy na wersji pirackiej będę mógł zagrać na serwerach (jak będę miał orginalny klucz, ofc.). Z góry dzięki za odpowiedź.

2pacsygna.jpg

Opublikowano

Mają dość sporą ofertę, a to oznacza że serwis jest godny uwagi.

Anyway... Jak kupisz klucz, to nie dostaniesz chyba przepustki internetowej i wtedy możesz ją nabyć tylko przez Bioware Points. Tak mnie się przynajmniej wydaje. I z tego co pamiętam, jeśli podasz oryginalny CD - Key, to powinno ci wykryć grę jako oryginał, ale że ME3 wymaga Origina to tu pewności na 100% nie mam niestety.

Opublikowano

Klucz, CD-Keya, aktywuje się tylko na Originie - ten kupiony powinien tam pasować. Po aktywacji gra jest dostępna do pobrania nawet jeśli nie masz żadnych płytek, więc teoretycznie ten klucz powinien pozwolić CI umożliwić dostęp do całej zawartości. Jest tańszy, bo jednak jest to sam klucz, a płytki i opakowanie mają swoją cenę. No a poza tym w nazwie widnieje "KEY ORIGIN", czyli zapewne to własnie do tego jest... BO zasada jest taka, że na Originie wybierasz opcję "podaj klucz", a program sam automatycznie dopasowuje do jakiej gry on jest i daje nam pełen dostęp.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

A jak np. kolega, który ściągnął sobie ME3, zcrackowany to oczywiście na nim będę mógł pograć na multi jak wpisze login i hasło do ORIGIN?

2pacsygna.jpg

Opublikowano

Origin działa tak samo jak steam - będziecie mogli grać na jednym koncie, ale nie w jednym czasie np w multi.

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...