Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WoT Bag

ScaryNick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to lecimy.

Błąd wystapił po aktualizacji 7.2. Mój komp przez 3 lata (od kupna) nie miał formata, po formacie zainstalowałem WoT'a na nowo.

Błąd tym razem się zmienił i wygląda tak:

http://imageshack.us...0120417001.png/

Windows Vista (odrazu mówie że to nie Visty wina)

procesor dwurdzeniowy 2.4Ghz

karta graficzna Amd Radeon HD 6670

pamięć RAM 4,00GB

Jeżeli potrzebujecie czegos jeszcze piszcie

Opublikowano

To jest brak jakiś redistów, brakuje Ci paru okienek przez co na to wskazuje. Poszukaj czy WoT potrzebuje jakichkolwiek dodatków typu redistów lub .net framework i sprawdź czy je posiadasz...

"Fight with the best, die like the rest"

Opublikowano

Zakładam, że jest to wina clienta gry, a nie komputera. Podstawowy krok reinstall, a jeśli już robiłeś to możesz spróbować ściągnąć go od nowa (może aktualizacja 7.2 się ściągnęła z błędem i wystarczy tylko ją pobrać)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Zmień język na inny (przykładowo angielski), usuń wszystkie pliki w folderze Updates (lub jedynie te odpowiedzialne za polska lokalizacje, o ile wiesz które to) i weź język polski na nowo.

W miarę proste wytłumaczenie.

@EDIT: Sprawdzałeś? Było podanych tyle opcji, że któraś musi działać. Po co przeinstalowywać WoT, jak można tylko pliki lokalizacyjne.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Pobierz wota od nowa i zainstaluj w innym katalogu uruchom bez wgrywania modów i sprawdź czy działa, brakuje textur z okienkami sklepu,koszar itp.

Opublikowano

1.usuń całego wota z całą jego zawartością.

2.Aktualizacja sterów kompa. Jeżeli miałeś format może czegoś zapomniałeś wgrać?

4.Pobierz i zainstaluj net framework

5.pobierz wota

6zainstaluj go

7 odpal

Ja sądzę że wina może leżeć po stronie brakujących elementów oprogramowania komputera(sądzę to po tym że piszesz że wot przestał działać po formacie)

Opublikowano

Wina net.farmworka to, to nie jest:) ponieważ ja sam go nie posiadam a wot mi ładnie śmiga. Możliwe że podczas pobierania wot wystąpił błąd pobierz jeszcze raz.

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Ale trzeba wszystkiego spróbować. Według mnie brak/nadpisywanie się danych. Przede wszystkim trzeba usunąć starego wota i odinstalować i ewentualnie ręcznie pozostałości wywalić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...