Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie / Propozycja

Rockets

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz zraportować użytkownika.

Tylko z tego co mi się wydaje, podczas raportu użytkownika i ogólnie podczas wglądu w jego profil, widać tylko i wyłącznie statusy, których on był autorem, a nie takie, które napisał u kogoś.

Jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić.

Opublikowano

Mhm, zacznijcie od tego - czy w IPB jest taka możliwość.

Na pewno jest taka możliwość tylko trzeba pogrzebać w szablonie.

Opublikowano

Przydało by się w zasadzie.

Bo jak hejt na gm'a by szedł czy coś to odrazu by było zgłoś..

Chociaż oni mają oczy do okoła głowy..więc jestem na nie.

+ O byle co by pewnie raporty leciały ;/

Opublikowano

Moim zdaniem jest to nie potrzebne. Po co taki przycisk skoro zawsze można wejść do profilu kogoś i tam kliknąć "zgłoś użytkownika" a, że w profilu zapisuje się status i go widać to myślę że to wystarczy.

Opublikowano

Dobry pomysł ! :)

Jestem na tak ale by dało się raportować Ogólny status jak i komentarze :) wystarczył by ! i tam by już wchodziło sie w raport

Opublikowano

Dobry pomysł

Na dodatek przycisk lubie to obok statusu h3h3h

Nie no żarcik a co do tematu to "Zgłoś" przydałoby sie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A ja jestem na nie. Wtedy to dopiero zaczęły by się warny (może słuszne, a może i nie...) dla tych 'nielubianych' przez tych 'wyżej' za czym idzie większy chaos...

Opublikowano
A ja jestem na nie. Wtedy to dopiero zaczęły by się warny (może słuszne, a może i nie...) dla tych 'nielubianych' przez tych 'wyżej' za czym idzie większy chaos...

Z tego co wiem uklady sa tu chuja warte.

GMowie nie patrz na "lepszych" i "gorszych".

Wszyscy sa traktowani tak samo ;) (mowie o userach)

Tylko z tego co mi się wydaje, podczas raportu użytkownika i ogólnie podczas wglądu w jego profil, widać tylko i wyłącznie statusy, których on był autorem, a nie takie, które napisał u kogoś.

Jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić.

Dobrze gadasz, polac ;)

Moim zdaniem jest to nie potrzebne. Po co taki przycisk skoro zawsze można wejść do profilu kogoś i tam kliknąć "zgłoś użytkownika" a, że w profilu zapisuje się status i go widać to myślę że to wystarczy.

Myslisz ze GM ma czas i bawic sie w "detektywa" i znajdywac co jest niezgodne z regulaminem?

Raczej nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...