Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] obejście HS

Ponzo2123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może tym sposobem:

http://www.mpcforum.pl/topic/270723-tutjak-nie-dostac-bana-przez-hackshielda-lepiej-sprawdz-jezeli-grasz-na-hackach/

Bo wątpię, aby ktoś miał linka. Było pisać miesiąc temu przed formatem kompa, to jeszcze miałem te pliki xD

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

oczywiście like i 5 w prof. Ale wiesz , jednak jestem zbyt tempy by to Zrozumieć ;p

Jakieś dalsze propozycje...? <3

NEXON = NAJWIĘKSZA PORAŻKA MINIONYCH LAT !

Opublikowano

Japierdziele.

Jak masz problem dot. sprawy o którą prosiłeś mnie to może zwróć się do mnie?

I jakoś nie otrzymałem ani jednego lajka. Nie chodzi tu o lajki ale o poczucie wartości.

Istnieje coś takiego jak PW i napisz do Geoinga o Reup albo o nowszą wersję bo to chyba dużo roboty nie jest -.-

Opublikowano

Japierdziele.

Jak masz problem dot. sprawy o którą prosiłeś mnie to może zwróć się do mnie?

I jakoś nie otrzymałem ani jednego lajka. Nie chodzi tu o lajki ale o poczucie wartości.

Istnieje coś takiego jak PW i napisz do Geoinga o Reup albo o nowszą wersję bo to chyba dużo roboty nie jest -.-

Ok , istnieje coś takiego jak pw ale :

"Użytkownik x_x_Sniper_x_x nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości"

Jest to wystarczający powód dlaczego nie napisałem do Ciebie? lajka masz , 5 w profilu też.

Gdybyś był tak miły , i miał ten folder z obejściem HS , byłbym wdzięczny gdybyś go upnął.

Opublikowano

temat można zamknąć.

Dowiedziałem się od pana @Up że tego obejścia już nie ma :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...