Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie G1 i ban

WeDoIT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko wbilem ok 7 lvl prawie na warbocie mam tam 300 kili i okolo tyle samo dedow ale problem tkwi czy mam sie bac bana bo chcialem sobie zakupic 3+3=6k G1 i kupic sobie te adminboxy za pomoc dam 5 i plusy! nie wiem wlasnie czy to cos da jak zaloze nowe konto ;/

a mam tam okolo 45k dinarow

1336677948f6f59ac213366.gif

Daj + to tylko chwilka a zawszę da trochę szczęścia!

Opublikowano

Ja z uk to dla mnie troche malo te 6k zreszta tak srednio ale daleko mam sklep z PSC i dlatego sie pytam bo jak premke trafie to co mam zrobic? wbijac lvl nawet nie dam rady tak szybko wbic na jakies itemki ;/ jak i dinarki

Opublikowano

Lepiej zrób nowe konto i doładuj 6k G1. Mniejsza szansa że dostaniesz bana a możesz wylosować nawet całkiem ciekawe itemki.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Dobra poslucham was, mam robic na gamersfirst czy tam gdzie dostaje sie na poczatek rzeczy?

Opublikowano

Obojętnie, oczywiście lepiej zrobić gdzie dostaniemy darmowe itemy w tym expa ;]

http://www.mpcforum.pl/topic/247840-free-m4-spectre-20-exp-up-sp-5-up/

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

proponuję zrobić ci Nowe konto bo pewnie jak zaktywujesz G1 to ci odrazu zablokują ;D lub za jakiś czas

Nie powtarzaj odpowiedzi || HM3

ironweek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...