Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie masz Diablo? Chcesz kupić? Sprawdź!

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, pełno osób się zawiodło - bo dostawa Diablo III będzie dopiero za trzy tygodnie, a keye już są prawie wszystkie wykupione, trzeba szukać.

Jednak ja znalazłem stronkę, gdzie można kupić keya za 230 zł, kupiłem, minute później mam go na mailu a teraz ściągam Diablo III, ten temat powstał w celach informacyjnych dla tych, którzy nie wiedzą gdzie kupić.

http://www.gamecodes.pl/diablo-3-cd-key.html

Mają kilkaset pozytywnych opini na allegro, na prawdę polecam.

PS. Jeżeli temat jest nieregulaminowy - proszę o zamknięcie, nie reklamuje tego tylko chce pomóc tym którzy nie mają d3.

Bywalec
Opublikowano

Wole zapłacic 40zł mniej i mam wersje pudełkową ;)..

Nie opłaca się moim zdaniem kupować kluczy o paredziesiąt złotych droższych..

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Wole zapłacic 40zł mniej i mam wersje pudełkową ;)..

Nie opłaca się moim zdaniem kupować kluczy o paredziesiąt złotych droższych..

Dla tych którzy wolą poczekać 2-3 tyg do dostawy to tak, ale teraz nigdzie nie ma.

Opublikowano

Kupiłbym DIABLO , lecz najbardziej słabą stroną tej gry jest silnik graficzny , oczywiście nie jest on do dupy , ale jak na taka grę która wystartowała w tym czasie , powinien on być o niebo lepszy !

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kupiłbym DIABLO , lecz najbardziej słabą stroną tej gry jest silnik graficzny , oczywiście nie jest on do dupy , ale jak na taka grę która wystartowała w tym czasie , powinien on być o niebo lepszy !

I czego offtopujesz???

Pisałem już Ci w innym temacie coś na temat twojej opinii o grafice

Raport poleciał...

Tutaj też dostajesz chwilę po zaksięgowaniu wpłaty;)

http://www.keye.pl/games/product/id/4007/Diablo-Diablo-3---KLUCZ

Z tym że ja tam kupowałem preordera za 164 a teraz kosztuje prawie 250;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ehh, przed chwilą wyhaczyłem na allegro konto z pełną wersją diabełka za 190zł.

Minuta nie minęła zanim się zdążyłem zastanowić (pełno teraz oszustów - np. 3 ostatnie klucze za 180zł!, a w opisie gdzieś na końcu dodane, że to do tej okrojonej bety za 10zł) i już zakończone >.<.

Ale i tak chyba poczekam te 2 tygodnie - wolę mieć 5 dyszek więcej, a nigdy nie wiadomo co się jeszcze na allegro trafi :P.

Opublikowano

Ehh, przed chwilą wyhaczyłem na allegro konto z pełną wersją diabełka za 190zł.

Minuta nie minęła zanim się zdążyłem zastanowić (pełno teraz oszustów - np. 3 ostatnie klucze za 180zł!, a w opisie gdzieś na końcu dodane, że to do tej okrojonej bety za 10zł) i już zakończone >.<.

Ale i tak chyba poczekam te 2 tygodnie - wolę mieć 5 dyszek więcej, a nigdy nie wiadomo co się jeszcze na allegro trafi :P.

Warto uważać na takich ludzi - na allegro kilkanaście dni na dostawę teraz trzeba czekać.

Poza tym, ceny mogą wzrosnąć jak tak szybko się wyprzedała to ludziom nie robi różńicy.

Polecam, ja też po chwili(1h) dostałem kod. I się pobiera.

Ja dostałem po minucie, już gram ;).

Zauważ jednak, jaka jest grafika w Diablo III i Minecraft, to trzeba poczuć, nie z video ;). Kupiłem w ślepo i jestem zadowolony.

Opublikowano

Po minucie?

http://screenshooter...3034701/hdybids

Ja tam nie wiem co o tej firmie powiedzieć. Raz sprzedali mojemu bratu ruski kod, a miał być orginalny.

No nic ja muszę czekać do jutra, a jak nie to do nich dzwonić, bo bank płatność potwierdził.

Wysłałem wczoraj około godziny 15, o 15:02 była już wiadomość na mailu z kluczem. Też dostałem taką wiadomość i sobie pomyślałem no to jutro, patrze email - klucz :D.

Opublikowano

A skĄd masz pewność że gdy gra w czerwcu trafi do sklepów to nie będzie po 200 PLN++++++ :)?

Teraz są wysokie ceny, bo ludzie chcą zarobić na niecierpliwości graczy ;).

Jak już dojdzie do nas 2. dostawa, to wszędzie będzie można dostać diabełka i cena zacznie spadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...