Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem niesłusznego bana na 1 dzień za "opuszczanie rozgrywek", no i już napisałem do support'u, ale mniejsza o to.

Ban miał być do dzisiaj (21.05.2012), a gdy loguję się na konto nadal jest komunikat, że mam bana do 21.05.2012.

Więc moje pytanie : czy to błąd ze strony gry czy po prostu te bany trwają równo 24h ?

@EDIT

Przy okazji jak zrobić ten trick Jax'em żeby z doskoku zestunować ?

Wiem, że najpierw trzeba E ... wyczekać do odpowiedniego momentu i potem Q.

No ale kiedy jest ten moment ?? Byłbym wdzięczny najlepiej za jakiś filmik z tym trickiem .

Opublikowano

Nie ma nieslusznych banow a co do tego ile trwa to zobacz date na mailu i dodaj 9h

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Chodzi o to , że mnie rozłączyło, ale potem wróciłem do gry i po grze od razu był komunikat o banie i wyjściu z klienta.

Opublikowano

Dobra jeśli chodzi o Bana to wyjaśnione, a teraz bym chciał się dowiedzieć jak zrobić ten trick Jax'em :P

Opublikowano

Używasz e potem skaczesz na typa i ponownie uzywasz e aby go zestunowac dodam ze miedzy uaktywnieniem a detonacja stuna trzeba odczekac okolo 2s

Opublikowano

@UP czyli E .. Q i potem znowu E ? Bo stun się "detonuje" sam czy można jakoś nad tym kontrolować ?

Opublikowano

Mozesz go zdetonowac wczesniej poprzez ponowne uzycie tego skilla (E) albo odczekac az sam sie zdetonuje

Opublikowano

@UP

Oo to tego nie wiedziałem, ale gdy się używa E i jak jest dodge i w trakcie tego jak nacisne Q to moze mi się wydaje, ale Jax wtedy przerywa tego skilla

Opublikowano

To jest tak:

1. Używasz E. (ten skill na dodge)

2. Używasz skoku na przeciwnika.

3. Tutaj możesz sam zdetonować lub zaczekać aż skill przestanie już działać.

Nie jest to trudne, mam nadzieje, że jakoś ci to wytłumaczyłem.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

Bana sie dostaje za pare gier (jak nie kilkanascie).

Nie w erze trybunału. Sam miałem okazję wyłapać bana za dosłownie 15m afk ^_^

Opublikowano

Nie w erze trybunału. Sam miałem okazję wyłapać bana za dosłownie 15m afk ^_^

Tym więcej osób Cię zreportuje, tym większa szansa, że gracze z trybunału dadzą za nadaniem kary. Co do tematu, sprawdź o której ban został nadany i o tej samej godzinie zostanie zdjęty.

98763533515051689628.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...