Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowe SpeedBoosty.

Shaylo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

W tym temacie będę podpinał darmowe kody z boostami oraz pisał z jakiej to okazji. Wszystkie kody są z legalnego źródła, wszyskich blogów administracji Need for Speed.

Z jakich stron pobrać darmowe kody?: https://www.facebook.com/OfficialNeedforSpeedWorld oraz https://www.facebook.com/needforspeedpl

Ja będę dodawał je tutaj na bierząco, opisując daty do kiedy są ważne itp.

Opublikowano

Każdy kto ma fb dał lajka tam. A takich tematów było już mnustwo. Nie ma sensu podpinać, bo za każdym razem i tak ktoś doda kod w osobnym temacie.

Ale niech się wypowie pitch black.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Aha, po co taki temat jeżeli i tak ktoś wstawi temat z kodem?Zawile to napisałem ale nie wiem jak napisać inaczej...Eee [pytanie]?Raczej [info]

461151420292002410470.png
Opublikowano

Właśnie! Chodzi o to że nie ma być dziesiątki tysięcy tematów że jest kod a jaki i czy ten dobry itp...

Ja będę wklejał do jednego tematu aby zaoszczędzić czas szukania i był gotowy. Trzeba jakoś dbać o czystość na forum!

Opublikowano

Yo!

Właśnie mam sprawdzone kody z innego postu z naszego forum. Z okazji dnia dziecka EA wystąpiło z wypożyczeniem Audi R8 (frq)

a oto kod aby otrzymać pojazd na wypożyczenie: C536-AHW7-XXWH-XVL2

Prezent pojawi się na drugi dzień lub za jakiś czas.

Z okazji dnia dziecka przedtem dodano nam części ULTRA za wszystkie błędy i bugi z gry, ale to o wiele wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...