Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak naprawić błąd Cannot lauch child process.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś pokaże wam jak naprawić problem, który często pojawia się przy włączaniu WarRock'a.

Jeśli po kliknięciu Check Files, wyłączeniu anty wirusa i innych podstawowych czynności dalej masz ten sam problem zastosuj się do tego.

Zacznijmy.

Trzeba pobrać program AVG i Zainstalować a potem

1. Otworzyć sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG

2. tools (Narzędzia) >advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)

3. add path (dodaj Ścieżkę)> znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK

4. Naciśnij Apply ( Zastosuj ).

Ten sposób zawsze działa i ma 100% pewność. Podobny tutorial był, bo pamiętam ale z innym sposobem więc ja mówię o tym, gdyż na forum jeszcze tego sposobu nie znalazłem. Mam nadzieje, że pomogłem.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

@up A po co do tego screen chyba po nazwie wiadomo co to za błąd. Ten drugi poradnik to wiem widziałem go ale to jest inny sposób a ten pierwszy co podałeś faktycznie to samo i tego nie widziałem (umknęło mi). Więc nie wiem niech mod zdecyduje czy do zamknięcia. Czy jednak może zostać na odświeżenie umysłów. :)

Pozdrawiam, Mathias.

@down hehe okok :P

Opublikowano

To drugie to jest to samo, lecz gdy już mamy antywirusa. Dobra, zostaw, bo tamte gdzieś zniknęły, lecz niestety nie zaliczę tego jako tutorial przy aplikacji ;-)

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...