Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]DO Tool

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam już cały dzień po necie DO Tool (darkorbit tool) i na każdą strone co wejde , plik został usunięty.

Linki z tego forum , które były podane , są nie ważne , ponieważ pliki zostały usunięte.

Czy mógłby mi ktoś podać link do DO Tool albo jeżeli ktoś ma go na kompie to dać mi link to go prześle.

W wielu wątkach napisane jest "poszukaj sobie na forum , to zajmie 30sec. , poszukaj w necie".

Nie chce takich odpowiedzi!

Opublikowano

Nigdy nie słyszałem o czymś takim jak "DO Tool". Jeśli coś takiego istnieje, a ja o tym nie wiem to znaczy, że jest bardzo stare, a co za tym idzie najprawdopodobniej już nie działa. Podaj dokładną nazwę wspomagacza o który ci chodzi...

Opublikowano

poszukaj skryptu o nazwie Aurora , działa w ten sam sposób :P i to nie jest program, nic ci to nie daje, tylko wizualnie zmienia wygląd

poza tym, nie wiem czy działa jeszcze bo doszło sporo nowych rzeczy , więc może już nie działać tak jak większość starych skryptów

Opublikowano

To jest skrypt na autonamierzanie ale dzieki że mi podałeś nazwe ale ja chciałbym skrypt na zmiane wyglądu statku.

Link prosze.

<japierdole> aurora to jest na wszystko moje dziecię skrypt. A auto namierzanie też ma , i też zmienia wygląd statku i wiele innych pierdoł ... naprwde , poszukaj w temacie o funkcjach aurory.

Btw. Odrazu mówię , zaszło wiele zmian w kliencie gry , [duzo wersji zmieniali i innych rzeczy] , dlatego wiele skryptów do wp[wicked patcher] nie działa , lub działa nieprawidłowo/wywołuje błędy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...