Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Dział] iOS

Piteriuz

Dział iOS  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ty na to aby wprowadzi? ten dzia??

• Jestem za!
      8
    • Nie, to jest bez sensu
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio kupiłem ipod touch, i ciągle w tym siedzę, edytuje go, spolszczam aplikację a nawet mam swój kanał na youtube o tym iPiteriuz, chcę aby powstał nowy dział o nazwie iOS był by to dział który by należał do Kategorii Platformy mobilne moim zdaniem dużo użytkowników tego forum siedzi w tym i brakuje im tego działu. iOS to też platforma mobilna więc czemu nie? U góry macie ankietkę. Dział iOS by dotyczył iOS'ów czyli iPhone, iPod touch, iPad

Opublikowano

Jestem na nie.

iOS to system, który ciągnie ludzi na kasę.

+To forum o cheatach.

W działy android itd. nie ingeruję.

To jest moje zdanie.

@Down

Nie używam ani tego, ani tego.

Opublikowano

@up wiesz, na ios można także wrzucić jakiś motyw, zcrackować aplikację... To jest nawet lepsze niż android.

Opublikowano

Na tak,moja poprzednia sugestia została olana ze strony administracji.

Ta pewnie też będzie, ale warto spróbować! Jak na razie tkwię na myapple. Tutaj by przybyło ludu jeśli by powstał ten dział.

Opublikowano

@up wiesz, na ios można także wrzucić jakiś motyw, zcrackować aplikację... To jest nawet lepsze niż android.

Ekhm...

CO jest lepsze niz adnroid, to, ze mozna wrzucic motyw ? To ja Ci tu jebne pare przykladow do czego zdolny jest system z androidem a nie nastawiony na pierwsza konfiguracje uzytkownika IOS.

1. Wgrywanie Custom Romow, latwa mozliwosc stworzenia wlasnego (jadra sa udostepniane od razu z mozliwoscia wgrania do twojego systemu, od zewnatrz oczywiscie)

2. Zmiana rozdzielczosci ekranu, aplikacji, mozliwosc napisania sterownikow umozliwiajacych wykonanie na danym telefonie rzeczy niemozliwych (np. dualtouch na SeMini, GT540)

3. O crackowaniu aplikacji wspamne tylko tyle, ze na moim telefonie bez owych "crackow" bedacych zmodyfikowanymi instalkami nie pogralbym, nie odpalil sporej ilosci aplikacji.

4. Podkrecanie procesora (w tym 2-rdzeniowej tegry, aktualnie nie wiem co juz tam wsadzaja ;D), z mozliwoscia podniesienia wydajnosci o 35-50% bez kombinowania. Przykladowo na moich slabych fonach za 500zl (x8, GT540) bylem w stanie odpalic port GTA3 z kompa przy standardowych 35 klatkach (GT540 - 900mhz)

To tyle, nawieksze plusy androida, a co do zaoferowania maja urzadzenia z IOS ? Bo oprocz wiekszego kosztu takowych urzadzen to chyba nic...

Opublikowano

Co za różnica jakie mają możliwości te systemy?

Jeśli ios miałby zwoich zwolenników na tym forum , którzy rozkręcili by to subforum , to oczywiście, że tak.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

To logiczne, że nie ma zainteresowania tematem w dziale "platformy mobilne", nowy dział jednak skupiałby ludzi, którzy naprawdę się tym interesują. Dokładnie tak samo jak robi to dział "android". Czemu oni mogą mieć a my nie? Android i IoS to 2 największe, najlepsze systemy mobilne, na dział zasługuje każdy albo żaden...

PS: Proszę o niewyjeżdżanie fanboyostwem, popatrzcie obiektywnie na możliwości obu systemów, zbierzcie potrzebne informacje i dopiero wtedy głosujcie

:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@up

A np. symbian? Też jest wielu użytkowników tego systemu (sam posiadam 2 telefony z tym systemem - s60v3)... Jak iOS ma dostać dział to czemu nie dostanie reszta?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Bo Symbian jest odpowiednio mniej popularny w stosunku do IoS-a i Androida. Jak chcesz iść dalej tym tokiem myślenia to pomyśl, czemu ma być android skoro nie ma Symbiana? Absurdalne, prawda? To samo tyczy się analogicznego argumentu w stosunku do IoS-a

;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jeżeli by myśleć logiczne, chciałbym Badę i Windows Phone.

Dobra w sumie zmieniłem zdanie.

Jest android?

To czemu ma nie być iOS?

Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...