Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nexanity

lusssak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bylo mnie przez weeken =d a czekalem na ten serwer. Nie widze tu ani prezki an zapowiedzi, co z tym serwerem sie stalo, porosilbym o strone glowna serwera

Opublikowano

serwer nie działa, nikt nie wie co się dzieje, strona to www.nexanity.pl ale nie działa. najprawdopodobniej FAIL

ouve5v.png
Opublikowano

Wiedziałem od początku że to nie wypał obiecanki cacanki i bum po grane stał 2h i jebnął pozdrowiania dla Team'u Nexanity :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdyby administracji zależało na graczach to napisała by jakąkolwiek adnotacje. Widocznie jeden wielki Fail i tyle..Nikt z Teamu nie zagląda nawet na MPC anie nie stara się nic wytłumaczyć.

Opublikowano

ponoc poprawiaja go bo masa jakis bugow byla tak slyszalem a 1 rzecz to server ddosowany byl z ponad 20 maszyn wiec;]

xbjr.png

Opublikowano

Poprawiają ? 2 tygodnie temu miał wyjść i jeszcze im czasu brakło ? Nie mam pytań... Niech lepiej do Tibii postawią ;p

Opublikowano

Ty lepiej idz pilnuj swojej mexili i tego nowego Dedyka którego stawiasz ..

Swoją drogą ile już ich postawiłeś ? ile Ci serwerów upadło zanim ta twoja Mexilia powstała? pochwal się z 5 ? 6 ? bo z tego co mi ludzie piszą wynika że też za mocny to Ty nie jesteś.

Co do serwera.. Nexanity.. pewnie niedługo zostaniecie poinformowani.. bo jeśli serwer by naprawdę upadł tak jak piszę "Rangos" to twórca prezentacji , twórca serwera poinformował by was .

Opublikowano

@Up.

Trent pochwal się co Ty osiągnąłeś ? Za 3 dni mija rok czasu od powstania Mexilii i pewnie minie drugie tyle (lub może i więcej) :) Jeśli nie masz pojęcia o mojej przeszłości to nie wypowiadaj się na ten temat miałem 2 serwery (na obu byłem tylko współwłaścicielem właściciel bym inny) i nie padły tylko zostały zamknięte przez właściciela. O tym czy jestem mocny czy nie to już nie tobie oceniać...

Skończcie otwierać już te durne tematy o tym serwerze bo i tak moderator to wszystko zamyka. Jak będzie coś wiadomo to administracja otworzy temat....

Opublikowano

2 serwery których Ty byłeś tylko współwłaścicielem no no ;-) na Bajkopisarza to Ty byś się nadał nie ma co ;-) jeszcze przed Arkantą próbowałeś postawić 2 inne serwery więc co Ty za bajki piszesz? człowieku.. co z tego że ta twoja Mexilia stoi już rok czasu? . Skoro z tego co słyszałem itemy z navicata latały po serwerze .. exp 1000% był co chwile , co jakiś czas reset kont.. nawet w te święta robiłeś cofke.. wiem bo grałem i poznikały mi itemy po cofce dałeś expa i SM ..

Serwer może i stoi rok czasu ale przez ten rok czasu zrobiłeś z 1000 resetów , i z 20 cofek.. , robisz cofke a potem przyznajesz SM ludziom w ramach wynagrodzenia ludziom których znasz z Tsa.

Co do tematu każdy użytkownik ma prawo do napisania tematu więc Rosemary nie wypowiadaj się bo nie jesteś Moderatorem by decydować o tym czy temat zostanie zamknięty.

Opublikowano

2 serwery których Ty byłeś tylko współwłaścicielem no no ;-) na Bajkopisarza to Ty byś się nadał nie ma co ;-) jeszcze przed Arkantą próbowałeś postawić 2 inne serwery więc co Ty za bajki piszesz? człowieku.. co z tego że ta twoja Mexilia stoi już rok czasu? . Skoro z tego co słyszałem itemy z navicata latały po serwerze .. exp 1000% był co chwile , co jakiś czas reset kont.. nawet w te święta robiłeś cofke.. wiem bo grałem i poznikały mi itemy

Serwer może i stoi rok czasu ale przez ten rok czasu zrobiłeś z 1000 resetów , i z 20 cofek.. , robisz cofke a potem przyznajesz SM ludziom w ramach wynagrodzenia ..

Nie mam zamiaru dyskutować na poważne tematy z kimś kto jest totalnym 0 i nie osiągnął nic :) Ja wiem jak było i tylko to się dla mnie liczy twoje słowa latają mi koło d***. Jak nie masz zamiaru nic wnieść do teamtu to nie spamu tutaj swoimi tekścikami. W piątek rusza mój ostatni już projekt przekonamy się jak będzie i wtedy popiszemy :*

To juz wole zostac na turisasie chociaz oni maja zabezpieczenia przed atakami, zero ofow bylo.

Zgadzam się Turisas jest porządnie zabezpieczony a administracja jest ogarnięta

Opublikowano

Nie mam zamiaru dyskutować na poważne tematy z kimś kto jest totalnym 0 i nie osiągnął nic :) Ja wiem jak było i tylko to się dla mnie liczy twoje słowa latają mi koło d***. Jak nie masz zamiaru nic wnieść do teamtu to nie spamu tutaj swoimi tekścikami. W piątek rusza mój ostatni już projekt przekonamy się jak będzie i wtedy popiszemy :*

Zgadzam się Turisas jest porządnie zabezpieczony a administracja jest ogarnięta

zawsze znajdzie się osoba która zniszczy all:P

jak by Turisas.a atakował Kamer balmora i podobno Tiveria też by padł

sam kamer był na TS Nexanity w piątek i powiedział żeby nie odpalał tego nawet :)

Opublikowano

Padł chyba 4ever.. 0info od Adminów... Widać, że na graczach nie zależy...

Cóż poczekam sobie na vaneris..Tylko mam nadzieje drogi Rangosie, że nie będziesz miał w du..ie serwer jak kiedyś mexilę.

Po za tym temat w złym dziale.

Opublikowano

Hah widzę tu każdy Cie zna "Rangosie" Kim Ty jesteś synku żeby nazywać mnie totalnym 0 , co Ty w życiu osiągłeś poza serwerami Metina ? , dziwie się że wgl gra jeszcze u Ciebie na tej Mexili te 200,300 osób jesteś totalnym 0 Ty dla a wiesz dlaczego? czytałem o Tobie i o Domkisie i wiem że to twój Kuzyn który nie chce Cie znać taki "..." jesteś . Więc jeśli nie jesteś twórcą owego serwera proszę Cie wyjdz bo twoje wypowiedzi na temat tego serwera są śmieszne a wiesz dlaczego? . Nie 1 siedziałem na Ts i słyszałem jak Ludzie i Cameron się z Ciebie wyśmiewa , więc gdyby nie naiwność ludzi którzy Ci pomagają za GM chuj cały byś miał bo sam do niczego nigdy nie doszedłeś i nie dojdziesz . Potrafisz tylko brać .. i sprawdzać konto w banku.. bo pewnie to jest 1 twój środek na życie.

Znam go bardzo dobrze , nawet nie muszę go znać były tematy o nim i o Domkisie w którym się wyzywali.

Co do Ciebie Rangos w jaki sposób siedzisz w prezentacji swojego serwera i w tym temacie ? czyżby 2 różne osoby siedziały na twoim koncie ? o 2 różnych IP ? Moderator to sprawdzi :>

Opublikowano

Hah widzę tu każdy Cie zna "Rangosie" Kim Ty jesteś synku żeby nazywać mnie totalnym 0 , co Ty w życiu osiągłeś poza serwerami Metina ? , dziwie się że wgl gra jeszcze u Ciebie na tej Mexili te 200,300 osób jesteś totalnym 0 Ty dla a wiesz dlaczego? czytałem o Tobie i o Domkisie i wiem że to twój Kuzyn który nie chce Cie znać taki "..." jesteś . Więc jeśli nie jesteś twórcą owego serwera proszę Cie wyjdz bo twoje wypowiedzi na temat tego serwera są śmieszne a wiesz dlaczego? . Nie 1 siedziałem na Ts i słyszałem jak Ludzie i Cameron się z Ciebie wyśmiewa , więc gdyby nie naiwność ludzi którzy Ci pomagają za GM chuj cały byś miał bo sam do niczego nigdy nie doszedłeś i nie dojdziesz . Potrafisz tylko brać .. i sprawdzać konto w banku.. bo pewnie to jest 1 twój środek na życie.

co ty się tak spinasz nie znasz go a wjeżdżasz mu na życie realne

jesteś Hejter i tyle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...