Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać na PL'u

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Siemka , mam zamiar zacząć grać ponownie na PL mam kilka pytań :

1.Jaki serwer wybrać - chodzi mi głównie o ceny ku , ribów , fmsów.

2.Czy działa jakiś bot , jak wcześniej Easy Bot - proszę o linka.

3.Czy opłaca się grać , mianowicie wiecie IS , bez is ciężko :]

4.Ogólna opinie na temat PL , może inny "Global" ale musi być bot ^^

Opublikowano

1. Najniższe ceny na najnowszych serwerach w typ przypadku 26 - Solar

2. Zawsze jakiś bot będzie działał, przestaje stary działać - robią nowego. Za bardzo nie wiem jaki teraz działa, bo z PL raczej na dobre skończyłam choć nie powiem kusi multihack jeśli odpalisz go przez kamera zawsze zadziała strona :

metin2mod.tk

3. Bardziej bym się przejmowała dużą ilością botów niż tym, że jest is... Is jest na każdym serwie i na PL zawsze był i będzie. Każda osoba która zaczyna grę na PL musi się liczyć z tym, że prędzej czy później będzie musiała wydać trochę kasy, bo inaczej po prostu się nie da.

4.Opinia na temat pl... hmm... każdy ma własną lecz podobną moja : yangi na allegro i mnóstwo botów zniszczyło global całkowicie tęsknie za tym w 2008/2009 roku...

Co do innego... Nawet fajny jest SG i gra w miarę dużo polaków, częste eventy tanio zresztą możesz poczytać na temat SG na tym forum, tylko minus jest taki, że z tego co mówią to tam raczej nie pobocisz :)

@edit wbiłam ostatnio na moją starą postać na deimosie musze powiedzieć, że było dosyć dużo ludzi, ale też nie zadużo tak w sam raz, a gram w chunjo gdzie zawsze najmniej jest :)

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

Opublikowano

1 - Jeśli chodzi o najwięcej graczy to s1Monastyr albo s26Solar , cen niestety nie znam

2-bot

http://www.mpcforum.pl/topic/597478-dl-m2bob-by-slait-sandmann016-expbot/

3-Jeśli potrafisz to idzie ;]

4-Ja ogólnie zakończyłem przygode z metinem nie dawno temu ponieważ Ta gra Upada ;d Coraz mniej ludzi ;) moim zdaniem nie oplaca się grać od nowa ^_^

@Up

Kiedyś na pierwszych serwerach prawie każde ch było Full. Nie kiedy bywało tak że na feniksie Trzeba było czekać 15-30min żeby się zalogować a teraz ?

Rejestracja nawet na Monastyrze jest otwarta tak mało ludzi gra ;)

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

odpowiem bardzo ogólnie - solar i gromo to dobry wybór, ale już nigdy nie zobaczymy wspólnych grup na bo czy dzikusach-

ludzi stali sie samowystarczalni. w pl opłaca się grać na nowych serwerach .

bd4aa8a98dec0.jpg
Opublikowano

Siemka Siemka , mam zamiar zacząć grać ponownie na PL mam kilka pytań :

1.Jaki serwer wybrać - chodzi mi głównie o ceny ku , ribów , fmsów. /s26 solar.

2.Czy działa jakiś bot , jak wcześniej Easy Bot - proszę o linka. /albo metin2mod.tk albo m2bob.net

3.Czy opłaca się grać , mianowicie wiecie IS , bez is ciężko :] /opłaca, tylko dobrze rozplanuj postać.

4.Ogólna opinie na temat PL , może inny "Global" ale musi być bot ^^/s26 - tam jest najtaniej ale dużo nobów. chociaż na pl już się nie opłaca grać...

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

S25 Syriusz, wszystko znajdziesz w sklepach, ceny ostatnio bardzo spadly, wiec yangi maja duza wartosc, jezeli chodzi o bota to polecam tylko i wylacznie EasyMetin, niestety jest on platny, ale bardzo oplacalny.

Opublikowano

Opłaca się grać. Syriusz albo Solar i jazda ;)

Wszystko znajdziesz u graczy, tanie eq i inne rzeczy.

Boty są ale się nie opłaca grać bo zawsze bana można wyłapać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...