Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geoning v1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale w tym przypadku, znamy Henia, znamy Geo. Myślicie, że chłopak schowa szybko urazy do Was? Nie sądzę, hejcicie go od zawsze, w takim razie on Wasze prośby ma głęboko gdzieś. Taka prosta logika trudna do pojęcia dla Was.

Jak wiemy napisał to AceBoy nic do niego nie mam oczywiście ale nie rozumie czegoś czemu tak napisał ? Kur** co wy robicie w końcu jako Global Moderator będę hejcił M@ńka to on też tego nie będzie robił lub jakiegoś moderatora to on nie zrobi żadnego raporta ode mnie?? Kurw* mać troche logiki panowie Geo zachował się bardzo negatywnie powinien mieć przynajmniej jakąś żółtą kartke jeśli globale to mają.

ETC napisałem to tutaj dlatego że aceboy'a nie ma na mpc i nie pier olić mi że to są zażalenia

Opublikowano

Mostro weź to na logikę jeśli ty byś do usera tak napisał a on by napisał skargę lub "zażalenie" to byś dostał żółtą kartkę lub coś w tym stylu więc trochę uczciwości -,-

Ja dostałem za moderatora za coś bardziej błahego ale to szczegół ;)

Ale zapamiętaj sobie jedną rzecz. Są równi i równiejsi i tak będzie zawsze

Opublikowano

Kyrie, to też ludzie, a nie bezuczuciowe machiny do moderowania. Dziwicie się, że wam Geo nie chciał usługi uczynić? Przepraszam bardzo. Może Szymon nie jest uosobieniem cnót ludzkich, ale to dalej tylko człowiek, nie możecie wymagać od niego porzucenia godności, zlitujcie się.

Czy wy coś robicie dla ludzi was obrażających? Nie, on też nie musi...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kyrie, to też ludzie, a nie bezuczuciowe machiny do moderowania. Dziwicie się, że wam Geo nie chciał usługi uczynić? Przepraszam bardzo. Może Szymon nie jest uosobieniem cnót ludzkich, ale to dalej tylko człowiek, nie możecie wymagać od niego porzucenia godności, zlitujcie się.

Ja próbuje się dogadać i rozwiązać sprawę po pokojowemu że tak powiem ;)

Opublikowano

Jak to to nie jest maszyna? Ch* mnie to obchodzi może być nawet robokopem ma wywiązać się z pracy global moda a w przypadku siema henia tego nie zrobił i hrabia wiem że masz range powyżej zwykłego membera ale bez przesady globala nie dostaniesz to taki żart ^^

Opublikowano

A od czego ma GM na forum jeżeli mogę zapytać ? Global moderator jest od pomagania użytkownikom o ile się nie mylę a nie od hejtowania ich. parodia.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Nie przekładajcie prywatnych komunikatorów na forum. Fakt, że większość z was zna nasze gg i jest ono ogólnie dostępne, ale nie oznacza to, że jesteśmy na każde wasze zawołanie w takich wypadkach. GG to prywatny komunikator nie przeznaczony w celu pracy na forum. Jeżeli ktoś do nas pisze z jakaś sprawą, a aktualnie nie ma nas na forum, to nie mamy obowiązku się nią zająć. Co innego gdyby taka wiadomość została wysłana na pw, wtedy w naszym obowiązku jest zareagować i zrobić to, o co user poprosi.

Opublikowano

Czemu ciągle te same osoby składają skargi?

Po prostu zostawcie geo, czy tam do kogo macie jakieś problemy i już, pw nie boli. Zróbcie konferencje z gm'ami, easy..

@down x2.

jak uważasz, heheszki.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ej ale to już się szczerze robi nudne :s te całe skargi, zażalenia itd bo i tak nic nie zdziałacie. faktycznie, jako globalmoderator powinien pomóc userowi nie patrząc na to czy go lubi czy nie. ranga zobowiązuje. równie dobrze jak byłem w mmt mogłem nie montować bo lektor dał hrabia, a go nie lubię..

Hrabia, uważaj co piszesz... za pisanie po imieniu są warny rozdawane, ale w sumie nie masz paska warnów to nic Ci nie zrobią.

Też cię nie lubię :D

Ale mylisz się, nie ma - nie może mieć takiego obowiązku. Oczywiście nie mówię tu o braku sympatii, ale nie można kogoś zmuszać by pracował dla ludzi działających na niego szkodę. To jest utrata godności ludzkiej

Opublikowano

Dobra napiszę do ciebie wredna że mam problem taki i taki bardzo poważny to olejesz mnie?? To kur** nie mam waszych nr gg po to żeby sobię gawędzić mam po to że jak mam jakaś sprawę to pisze -,-

@ziomq hmm bo lubie i mam powód złożenia skargi

Opublikowano

Nie przekładajcie prywatnych komunikatorów na forum. Fakt, że większość z was zna nasze gg i jest ono ogólnie dostępne, ale nie oznacza to, że jesteśmy na każde wasze zawołanie w takich wypadkach. GG to prywatny komunikator nie przeznaczony w celu pracy na forum. Jeżeli ktoś do nas pisze z jakaś sprawą, a aktualnie nie ma nas na forum, to nie mamy obowiązku się nią zająć. Co innego gdyby taka wiadomość została wysłana na pw, wtedy w naszym obowiązku jest zareagować i zrobić to, o co user poprosi.

Co to gg?

btw. "Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."

A jak z kolegami mam zainteresowania o montowaniu okien, to mogę tutaj z nimi normalnie porozmawiać.

Opublikowano
Dobra napiszę do ciebie wredna że mam problem taki i taki bardzo poważny to olejesz mnie??

Przykro mi, ale jeżeli nie będzie mnie na forum, będę poza domem z gg w telefonie, to nie rzucę wszystkiego tylko po to, by załatwić jakaś sprawę. My mamy też życie prywatne.

Opublikowano

@Wredna Dobra ale geo nic takie nie napisał że jest na telefonie bo jak wszyscy wiemy miał o czasz na pierdzenie w stołek ale na drobną pomoc nie

Piszemy tu normalnie bez spamu bo nam zamkną topic

Opublikowano

no to i Ty i ja utraciliśmy tą "godność ludzką" ;)

ja tam w sumie jeżeli ktoś mnie obrazi to jakoś na to nie patrzę i chętnie pomogę, i co? jestem jakimś gorszym człowiekiem? wydaje mi się, że nie.

Możliwe, ale naprawdę, pomyślcie moralnie. To zwyczajne skurwielstwo. Komuś coś robisz, a potem idziesz do tej osoby i oczekujesz pomocy bo "musi ci pomóc".

To po prostu niemoralne...

Opublikowano

Hrabia od tego jesteś aby pomagać sorry nie ty a global moderatorzy w końcu sama ranga zobowiązuje chodź bym nie wiem makina jechał to i tak on pomoże na 2 dzień bo jego ranga do czegoś prowadzi

Opublikowano

Możliwe, ale naprawdę, pomyślcie moralnie. To zwyczajne skurwielstwo. Komuś coś robisz, a potem idziesz do tej osoby i oczekujesz pomocy bo "musi ci pomóc".

To po prostu niemoralne...

No ale pomyśl na logikę.

Nikt mu na siłę nie kazał zostawać globem, zgadzając się na tą propozycje raczej wiedział na co się pisze.

Jeśli teraz psycha mu pada bo go hejcą, to niech odejdzie z posady, a nie odmawia pomocy "bo on mnie obrazil". No to jest kurwa dziecinne...

Opublikowano

Dobra ciekawe czy Ty usama jak byś był GM i pewne osoby cisnęły by na Ciebie przez długi okres, a nagle coś chciałyby od Ciebie. Weź na prawdę bo wątpię, że rzuciłbyś wszystko i leciał zmienić nick.

Jak dla mnie to, że Geo odmówił mu zmiany nicku to nie jakieś wielkie przeiwnienie... Stało się mu coś? Nie.. Kto inny zmienił mu nick, a Wy robicie z tego wielką niewiadomo jaką sensację.

Jak dla mnie tyle w tym temacie, podyskutowliście i starczy.

Dziękujemy :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...