Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgłoszenie Plagiatu.

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest coś takiego jak 'zgłoś użytkownika' :)

Zresztą najprawdopodobniej ma pozwolenie od Baksa bądź sam Baksiu mu ją zrobił :)

Opublikowano

Jest coś takiego jak 'zgłoś użytkownika' :)

Zresztą najprawdopodobniej ma pozwolenie od Baksa bądź sam Baksiu mu ją zrobił :)

Jednak najpierw wykanał ją dla mnie, a ja nie wyrażam aby taka sama sygnaturka z innym nickiem latała w internecie. Baksiu jako sam autor powinien być tego świadomy, że takich rzeczy się nie robi o ile zrobił ją on. Btw. jakbym zgłosił to by pewnie olano sprawę znając życie

Opublikowano

Dobra, kotq zmieniam.

btw - baksiu zezwolił.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dobra, kotq zmieniam.

btw - baksiu zezwolił.

Ale ja nie zezwalam, stworzył tą pracę dla mnie i nie wyrażam zgody aby latała taka sama z napisem Vanish.

Opublikowano

To, że zrobiłem pracę z Twoim nickiem nie czyni Cię jej właścicielem. Zezwoliłem Waniszowi na wzięcie jej, pod warunkiem, że sam sobie zmieni nick. ;)

Prosze o zamknięcie tematu.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Bez urazy, ale ciężko na gg mi napisać jak ciągle dostępny jestem? -.-

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mostro ma racje baksiu to dla niego wykonał a nie dla ciebie Vanosh może i baksiu pozwolił ale gdy już zrobił mostrowi to teraz należy do Mostra

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

To, że zrobiłem pracę z Twoim nickiem nie czyni Cię jej właścicielem. Zezwoliłem Waniszowi na wzięcie jej, pod warunkiem, że sam sobie zmieni nick. ;)

Prosze o zamknięcie tematu.

Oddając mi pracę straciłeś do niej prawa autorskie. Jak zawsze i wszędzie bywa.

Stworzyłeś ją dla mnie, a nie dla kogoś innego. Więc?

Opublikowano

Zrobiłem se drugą podobną. Pierdolisz głupoty. To już jest śmieszne, jak ciągle te same osoby piszą skargi. Skoro praca należy do Ciebie - pokaż proszę jej psd. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano
Oddając mi pracę straciłeś do niej prawa autorskie. Jak zawsze i wszędzie bywa.

Zapraszam do zapoznania się z prawem autorskim. Wykupiłeś prawa autorskie? Nie. Więc Baksiu nadal jest autorem tej sygnatury, co za tym idzie posiada do niej prawa autorskie.

Cls. Dziwnym zbiegiem okoliczności, znowu ta sama osoba pisze temat w sugestiach :> Mamy XXI wiek, proponuje zaznajomić się wreszcie z komunikatorami typu gg, czy pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...