Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wysokie lagi na eu

Ridez123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno pokazał mi się dziwny wkurzający problem. Gdy gram w lola eu normalna gierka, i np co 2 minuty mam strasznego laga, nie wiem jak go dokladnie opisać ale ten lag trwa około 4 sekund i przez ten czas nie moge nic robic :/, czasem trwa dłużej i oczywiście padam. W prawym górnym rogu nie pokazuje żebym miał laga jest ciagle 1 kreseczka. Programy wszystkie wyłączone skype,aqq i inne bzdety, włączoną mam tylko muzyke ale nie sądze żeby to miało jakiś wpływ. Mam neostrade 6mb wifi

Bardzo prosze o pomoc bo juz nie wytrzymuje z tym

Opublikowano

To jest w końcu lag czy po prostu Ci się gra ścina? Lag a ściana to zupełnie inne rzeczy.

Podaj parametry kompa na wszelki wypadek.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Fps 60-75. karta graficzna geforce 430gt 1gb 4 gb ram 3.00 procesor, internet 6mb neostrada. Zaraz sprawdze czy jak wlacze firewalla to bedzie dobrze bo wylaczalem go do gry przez hamachi, komputer swiezo po reinstalce windowsa i formacie.

@upx2

Przy stałych 60-75 fps nie nazwał bym tego ścina -.-

@edit

Wlaczylem zapore i dalej czuje te lagi mniejsze, przynajmniej mi sie tak wydaje ale sa ;/

Opublikowano

@up

a co to za różnica czy wi-fi czy przez kabel ?, skoro ma 1 kreske pingu to coś innego niż net, też mam neo 6mb i 0 problemów

@top

przeczyść kompa CCleaner'em, może pomoże ;p

Opublikowano

Pamiętaj , że wi-fi czasami może robić lagi "skoki pingów" nie chce wałkować tego tematu bo był tyle razy przetwarzany , że wto wiadomo : )

Opublikowano

Tak wifi i może przez to mam lagi ;p. Kabel enthernet (czy jakos tak) mi nie dziala, nie dziala mam na mysli nie czyta mi go na moim kompie na laptopie kumpla dziala git.

Opublikowano

A może to wina serwerów riot ? Też tak miałem ostatnio . A komputer i internet są dobre . W ostatnim miesiącu tylko występowały u mnie takie lagi . Więc może poczekaj . Jeżeli nie to CCleaner ;)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...