Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity - czy TEAM sie wypowie co z serwem ?

Pstryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jest szansa o wypowiedz Team w sprawie serwa ?

Bo gracze gówno wiedzą, gówno chodzi i cholera wie kiedy czekać startu.

Team MPC prosze o wyczekanie posta Team Tego serwa i zamknięcie tematu. Jak nie zobaczymy posta oznacz to tylko jedno - Serw to wielki FAIL i gówno z niego będzie ;)

Opublikowano

moze będzie jakieś info - póki co brak ts, brak forum, brak strony, serw offline... innymi słowy wszystko gówno ;D

Opublikowano

Serwer pewnie upadł, cóż czasami tak bywa :P

Piękna zapowiedź = FAIL

zgadzam się ale serwer też był ładnie rozbudowany ( chodzi mi o misje do 70 lvl) nie wiem jak dalej bo nie zdążyłem wbić ; p większego lvl

Opublikowano

Acros zamknij pysk i wypad na turisas do tego gowna.

Prawda boli, jednak takie są realia. Rozumiem, że mogą mieć problemy, ponieważ dopiero się uczą, jednak powinni chociażby raz na godzinę czy dwie poinformować o obecnym stanie serwera.

sygnaturac.png
Gość Noresta
Opublikowano

Serwer upadł w 99%.Wczoraj już się im posypało całe apatche i dzisiaj chyba to samo.Dostajecie 0 info bo napewno nie ma już o czym informować.

PS:

Zapraszam na Turisas

<3

Opublikowano

wiecie te kłamstwa lecą już od przyszłego tygodnia :) więc czego się spodziewaliście ?

ja wiedziałem że to będzie Fail ale nie sądziłem ze na starcie upadnie

jak to się

mówi szybki start szybki koniec xD

PS

Noresta jest sens zaczynać grę na Turisas od 1 lvl? czy nie za bardzo ?

Opublikowano

Myślisz ze mnie nie wkur to ze nic nie piszą?, Zawiodlem sie troche,ale mysle ze bedzie on,jak nie przechodze na ten veniras jakas tak..

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Serwer upadł w 99%.Wczoraj już się im posypało całe apatche i dzisiaj chyba to samo.Dostajecie 0 info bo napewno nie ma już o czym informować.

PS:

Zapraszam na Turisas

<3

To nie miejsce na reklamę, aczkolwiek w 100%-ach się z tobą zgadzam. Powinni poinformować o wszystkim z niecierpliwością oczekujących graczy ;)

Sobislaw, nie chciałbym się wtrącać, jednak polecam poszukać jakiegoś pewniaka, te oczekiwania na udany start każdego startującego serwera to non sens.

Sam ostro się na tym przejechałem i radziłbym wziąć sobie moją sugestię do serca.

sygnaturac.png
Gość Noresta
Opublikowano

@Wontrubka

Oj tam Oj tam:> Chciałem tylko zaprosić niedoszłych graczy Nexanity na fajny serwer:>

@Co to tematu:

Z Pompamt2 najprawdopodobniej było by to samo gdyby nie grupa pewnych osób :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...