Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do obróbki filmów w HD

HancocK_Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam programu którym mógł bym obrobić film

chodzi mi o taki program co ma Język PL

fajnych dużo opcji np Intra itd..

Napisy w HD

miałem Corel VideoStudio Pro X4 ale niestety skończył mi się licencja :((

coś właśnie w stylu Corel VideoStudio Pro X4

za pomoc dam Like i 5 na kanale :)

Opublikowano
'obrupki'

Lol ?

Bardziej profesjonalny jest Sony Vegas Pro, ale jest angielsko języczny. Najprostszym jest Windows Movie Maker, w którym też możesz renderować w HD, wgrywając odpowiedni pliki. Nie ma programu, który ma opcję intr.

he?

Opublikowano

Lol ?

Bardziej profesjonalny jest Sony Vegas Pro, ale jest angielsko języczny. Najprostszym jest Windows Movie Maker, w którym też możesz renderować w HD, wgrywając odpowiedni pliki. Nie ma programu, który ma opcję intr.

błąd może się każdemu zdarzyć :) nikt nie jest święty

właśnie sony vegas odpada powód - długo zapisuje ;/

Opublikowano

@UP

Zależy w jakim formacie zapisujesz. Oraz zależy od tego jakiego masz procka. Mówie. Najlepszy dla Ciebie będzie WMV, jest po polsku, oraz ma opcję zapisu HD.

he?

Opublikowano

@UP

Zależy w jakim formacie zapisujesz. Oraz zależy od tego jakiego masz procka. Mówie. Najlepszy dla Ciebie będzie WMV, jest po polsku, oraz ma opcję zapisu HD.

niet WMV słaby program no w sony mi zapisuje od 1 do 2h chyba nie tak długo co ?

no nic nikt nie podał ciekawszej oferty to zostanę przy sony a słowa Angielskie zawsze można przetłumaczyć :P

można zamknąć Temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...