Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z odpaleniem serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałem dziś postawić serwa, żeby pograć sobie z kumplami a tu taki chuj:

bcpf.jpg

Miał ktoś już coś takiego? Wie jak temu zaradzić? Port jest ustawiony tradycyjny. Hamachi jest on i wgl. Nie ogarniam czemu tak się dzieje :>

Opublikowano

Tak , ja miałem. To znaczy , że serwer jest uruchomiony. Wejdź w program PuTTy , wpisz screen -r i wtedy /stop a następnie komendę na uruchamianie serwera.

Opublikowano

@Up

GEEEENIUSZ !

Zauważ iż na innym porcie (nie każdy ma inny) nie chodzi <_<

Zastanów się co piszesz...

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" Stanisław Lem

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Wyłącz zaporę systemowa i antyvirusa.

Zmień port na 25566.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

1 post@PanEnderman położyłeś wszystkich na dechy ... od kiedy to się na komputerze zakłada serwer prze putty?na screenie widać że odpalony serwer na kompie.Pomyśl później pisz posta.

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Nie dobijaj mnie. Na ss w pierwszym poście widać, że mi nie chodził serv na tym porcie.

A probowales na bukkicie ?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...