Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Zmiana szaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dopiero dziś założyłem stronę internetową pod nazwą funer.za.pl i mimop tego ze zmieniam szate to i tak zostaje ta sama czyli jakas jomola co tam a ja ja juz dawno zmienilem tylko nie moge jej tak zjakby zapisac co mam zrobic ? strone zalozylem na friko.pl i jestem kompletnie zielony jeszcze.

xxx

Opublikowano

Usuń z FTP i zainstaluj od nwoa.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

to zes mi pomogl ;D jestem calkiem zielony i mam tylko panel do steorwania tym i nie wiem co zrobic wez mi wytlumacz ;p

xxx

Opublikowano

Wrzucałeś przez coś paczkę Joomli, czy wgrywałeś bezpośrednio przez jakiś panel admina? Jeśli druga opcja, to musisz jakoś odinstalować teraz, no a skoro przez file zille / total commandera wrzucałeś, to usuń z FTP, jak Jongju już napisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...