Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór serwera

trader7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was zapytać na jakim serwerze najlepiej grać to tak na metin2.sg mam sure wp czarowana i czarowane m3+ eq fms+9 sr.30 zbr na 18+9 tarcza na 21 +7/8 eq jakieś tam 500 hp itp kilka cennych itemków 2x drop na metki lub mogę mieć od kolegi konto na obsydianie woj 32-35 niestety jest z bardzo słabym eq +5/6 i ma 1 lvl konia ale szybko bym nadropil kasy ewentualnie mogę na solarze nie chodzi mi o ceny na serwerze o to czy sa boty chodzi po prostu o grę najlepiej mi się grało na obsydianie przy okazji jak ktoś ma do oddania konto na obsydianie może napisać na pw lub chce wspólnie pograć i pomoc na start odpłacę się nie chce pisać postu w temacie szukam przyjaciół pomocy bo tam nikt nie zagląda tylko 1 osoba mi odpisała i to z prośba o danie jej kasy-.-

chciałbym też zapytać ile by kosztowało konto na metin2.sg opisane wyżej(nie chce pisać nowego tematu więc zapytam tu)

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...