Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM/PYTANIE] delikatna pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

potrzebuje pomocy, mianowicie mam minecrafta 1.2.5 i gram sobie na offline modzie na singlu. Pozgrywałem już parę modów, które nie wprowadzają za dużo modyfikacji (mapa, oraz możliwość zaznaczania checpointow), poszukuje jeszcze moda na placak, sakiewkę. znalazłem backpack mod, ale po wgraniu go nie odpala się mi minecraft. Wyczytałem że trzeba wgrać mod forge a to już totalnie porażka po wgraniu w ogóle nic nie działa. Znacie jakieś mod który tworzy w grze plecaki,torby,sakiewki itp. ? Oraz poszukuje samego moda na dungeony z artefaktami lub bez, ale taki że nie będzie wprowadzał za dużo nowych rzeczy i modyfikacji ?

Zmarnowałem ponad 4 godziny na zrobienie plecaka i sobie poprostu nie radzę.

Proszę o pomoc, linki + wyjaśnienia instalacji mile widziane.

Dodam że mam wgranę najnowsze modloader i modloadermp

pozdrawiam

minecraft nevbie

Opublikowano

Oraz poszukuje samego moda na dungeony z artefaktami lub bez, ale taki że nie będzie wprowadzał za dużo nowych rzeczy i modyfikacji ?

Polecam Aether. Dodaje nowy świat. Przeciwieństwo piekła. Są tam 3 dungeony , które pilnują 3 bossy. Słaby średni silny. Wraz z siłą bossa wzrasta też

moc artefaktu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...