Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] pytanie chinskie czołgi

kibol0000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się, ale może WoT wprowadzi je do sklepu z podarunkami. Mogłeś kupić Typ 59 w sklepie jakiś tydzień temu, ja kupiłem i jestem zadowolony z Made in China pierwszy raz...

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Typ 62 i WZ-111 prawdopodobnie nigdy nie będą dostępne na serwerze europejskim.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

To będą to czołgi premium. WZ-111 w cenie zbliżonej do T34 i Lwa, Typ 62 droższy trochę od 5 tierowych i sporo tańszy od KW-5.

Opublikowano

Siemka

dodatkowo zauważyłem ostatnio, że mogę załogę z typa 59 przeszkolić na WZ-111 i type 62 więc być może będą one dostępne na serwerze eu. ale mogę się mylić

sig2@500147286-Masin@eu@4@0@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png

Opublikowano

Zobaczymy czy są tak łasy na kasę.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

#Sekciarz

W kliencie eu są wszystkie czołgi dostępne na ru/usa. Niektóre tylko niedostępne w grze.

Opublikowano

Ej, a czy przypadkiem typka w sklepie z podarunkami nie można kupić? Coś mi się tak wydaje ale nie jestem pewien. (nie sprawdzę też bo na tym kompie nie ma moich ukochanych czarnych beretów :( )

Bywalec
Opublikowano

Nie można.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

A może tak przeczytać wcześniejsze posty? Wystarczy 1 odpowiedź.

Typ 59 można było kupić w sklepie z podarunkami, lecz reszty czołgów chińskich raczej nie będzie można (niestety).

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Apropos czy wiecie coś o rozbudowaniu "skośnego" drzewka. Ostatnio gdzieś czytałem że będzie 7 nacji ale made in china pozostaną w fazie premium i nie będą "pełnoprawną" nacją. Macie jakieś dokładniejsze info na ten temat?

Opublikowano

Apropos czy wiecie coś o rozbudowaniu "skośnego" drzewka. Ostatnio gdzieś czytałem że będzie 7 nacji ale made in china pozostaną w fazie premium i nie będą "pełnoprawną" nacją. Macie jakieś dokładniejsze info na ten temat?

Wielka Brytania będzie 5 nacją Japonia 6 ale 7? Może Włosi jakby im dodać niemieckie czołgi.

CHińskie drzewko jest raczej nie możliwe do wprowadzenia. Chinczycy nie mielii HT w czasie 2 WŚ a zakres 1-10 tiera byłby ciężki do wypełnienia. Chińczycy w czasie wojny używali tylko i wyłącznie importowanych czołgów(z których najlepszym był Sherman) , a ich pierwszą własną konstrukcją było zerżnięcie od rusków t-34 -85 i przemianowanie na typ 58 w latach 50.

Chińskie drzewko, a raczej gałąź mogłaby wyglądać tak:

1 TIER:

-FT 17

-Pzkpfw I

2 TIER:

-Vickers 6-Ton Mk E & F

- T-26

3 TIER:

brak

4 TIER:

-M3A3 Stuart

5 TIER:

-M4 Sherman

6 TIER:

-Type 58

-Type 62

7 TIER:

-Type 59

8 TIER:

-Type 69

-WZ-111

9 TIER:

Type 79

I tak jest to mocno przegięte bo są tu czolgi z lat 60.

Opublikowano

Siódmym (ostatnim) drzewkiem ma zostać mieszane drzewko Europejskie, a nie Chiny.

Zapewne będzie można pojeździć 7TP :D

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Kurna. Teraz wszystko chiny robią a tak nawet parunastu czołgów nie mieli..... Ale zresztą dobrze że będzie to mieszane. Pomimo że polskie czołgi nie mogły być porównywane z np. tygrysem królewskim to i tak były fajne i z chęcią się takimi przejadę.

Opublikowano

Czołgi made in china. Ciekawe czy w ogóle dały by radę doczołgać się na front xD Może prędzej by się rozpadły albo załoga umarła na raka. Ale i tak chińskie czołgi byłyby podobne do rosyjskich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...