Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy dot.tk jest w 100% darmowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie?? Prosze o szybką odpowiedź

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Tak tylko jak założysz konto to są tam jakieś płatności i nie wiem o co z tym chodzi <_<

Opublikowano

Tak, ale można płacić.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Co wy gadacie? Na dot.tk (czyli tutaj: http://screenshooter.net/9409863/pwvacmy) możecie zrobić sobie alias do strony czyli wchodzić na nią zamiast pod swoim adresem (xxx.xx.pl) to pod aliasem (xxx.tk) oraz na każdą podstrone. Możesz oczywiście kupić swoją domene (twojadomena.tk) i podpiąć ją pod hosting to będziesz miał już np. twojadomena.tk/news.html itd.

@down, z czym kłamię?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up, nie odpierd... mam wiele domen *.tk, wiec nie kłam.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...