Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]jak klonowac itemki? (ACC MANAGER)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raz gralem w takiego OTS'a siedze w depo se podziwiam widoki i pochwili przychodzi jakisz typek, mial nick " Account Manager " wchodzi w depo kolo mnie i sie pyta o runke z sms shop'a ktora daje 10 PKT . dalem mu bo mialem ich z 10 a itemki juz mialem. po chwili przychodzi druga postac przed niego o niku " Account Manager" sie zdziwilem . dalem Look na jednego pisalo ze ma lvl 204 i jest knightem . daje look na drugiego i pisze tak samo. on po chwili zacza sie cos wylogowywac jedna postacia zalogowal sie i potem druga tak samo. wylogowa sie tak kilka razy i dal mi kilka tych runek bo se je clonowal w ten sposob. moje pytanie jest. jak on mial 2 Account Manager z takimi samymi profesijami i levelami.

Sie go pytalem cos takiego.

Ja. " jak masz 2 postacie Account Manager ?"

on. " to program ..."

ja. " poddasz mi ten program"

on. " ahahaah"

ja. " co "ahahaha" ? "

on. "niepodam ci tego programu bo tylko kilka osob go ma."

ja. " noi? czemu nie poddasz "

on. " bo nie"

potem weszlem na stronke OTS'a wpisalem w Characters " Account Manager " patrze byla taka postac na 1 koncie i pisalo ze ma 1 lvl, i na tym samym koncie byly postacie " Druid Sample " Knight Sample " "Sorcerer Sample " " Paladin Sample " " Rookgard Sample " i zadna postac na tym koncie nie byla zalogowana.

Jeszcze RAZ zeby nie bylo spamow ze trzeba relogac i crashowac serv.

Ja Chce Wiedziec Jak On Mial { 2 } Postacie Account Manager. nie spamowac pisajac " przez program " a jak przez jakisz program prosze mi go poddac :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pierdolicie głupoty po prostu na Nicki: Druid Sample " Knight Sample " "Sorcerer Sample " " Paladin Sample " " Rookgard Sample " "Acount Manager" mozna sie logować kilka razy. Oczywiscie za pomoca MC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...