Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wytłumaczył by mi ktoś jak zrobić ... ?

DerekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj chciałbym się was zapytać i poprosił bym żeby mi ktoś to wytłumaczył .

A więc :

Chciałbym założyć serwer dla swojego klanu w Call of Duty Black Ops na 1 miesiąc bo widziałem za 46zł 15 gr chyba :D ( Na 1 miesiąc dlatego że to jest tak na próbę . )

No i boję się trochę go założyć bo nie wiem jak ogarnąć taki serwer np: komende !rank , !stats , administratorów itd.

Czy też będą jakieś z tym problemy , nie będę w stanie tego ogarnąć i klan będzie niezadowolony . Bo będziemy się składać na serwer .

Proszę was żeby ktoś mi wytłumaczył jak to zrobić , pomógł mi , jakąś lepszą stronkę na host serwera podał żeby płaciło się co 1miesiąc a nie od razu np na 1 rok , bo to za dużo pieniędzy wyniesie a ja nie mam tak dużego budżetu :P

Z góry dziękuję .

Pozdrawiam

DerekPL

Opublikowano

http://www.gameservers.com/blackops/

Wynajmujesz serwer. Następnie, jeśli chcesz mieć moda i komendy typu !rank !topstats itp. musisz pobrać i zainstalować np. BlackTomatoMod'a. Nim łączysz się z serwerem i wybierasz wszystko.. Mod jest łatwy w obsłudze, sam ustawiasz wszystko, a jeżeli miałbyś jakieś pytania i problemy- pisz do mnie lub tu w temacie! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...