Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zmianki and mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Gram na serwerze Cedonia. Chcę tam zrobić um,tylko że na modzie nie widać zmianek.. Wypakowałem locale_pl i mam id zmianek.. Daje te item_proto z locale to folderu mod i podmieniam te item_proto, wchodzę na serwa i dalej nic nie widać.. ;/ .. Co z tym zrobić. Dam like za pomoc i 5 do profilu.

Opublikowano

Mam taki sam problem.. lecz ja kompletnie nie wiem co zrobic aby bylo widac itemy. Rowniez jestem z Cedonii ;)

@ Dolaczam sie

Opublikowano

Podmień pliczki w pack a jakie ? :

http://www.mpcforum.pl/topic/451446-tutco-znajdziemy-w-folderze-pack/

Tu masz wszystko.

Opublikowano

zeby widziec zmianki na modze bys musial wypakowac locale pl cedoni i w locale jeszcze item proto tam bys wtedy sobie zobaczyl jakie id maja bonusy

Opublikowano

Jak pisałem, rozpakowałem locale_pl z folderu Cedonia, i mam id do zmianek (39029), tylko co teraz zrobić żeby było widać na modzie?

Opublikowano

@up pliki item-proto i item_list, ktore masz z wypakowanego locale wrzuć do foldedu z kamerem a w nim do folderu mod i potem dodaj serwer i juz(za pomoca conecct helper)

Opublikowano

@up pliki item-proto i item_list, ktore masz z wypakowanego locale wrzuć do foldedu z kamerem a w nim do folderu mod i potem dodaj serwer i juz(za pomoca conecct helper)

Też tak próbowałem, ale to nic nie dało, nie widać nadal :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...