Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] champ

DomcioSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem dariuszem i jest po prostu OP, na pewno będzie nerfiony, na 1 lvl ulti masz okolo 400 nieuchronnych obrzen co okolo seckunde, zależy czy zabijesz cel, a inne skille to takie sobie, al ja polecam Ci dariusza chociaż nautilusem nigdy nie grałem...

Opublikowano

Również grałem Dariusem i będzie lepszą opcją.

Strasznie silne ulti, dobre przyciąganie enemy + armor penetr.

Niezły solo-toper.

Opublikowano

Darius - nie wiadomo jak jest mocny bo malo kto nim gral, ale combo bedzie mial duze

Nautilus - ma najlepsze cc w grze, szybka jungla, dobry solo top, w late bardzo latwo zlapac enemy ap/ad carry

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Nie da się w obecnym czasie tego stwierdzić.

Znamy jedynie Nautyliusa, który jest bardzo fajnym jugnlerem, praktycznie same CC i sheild.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Z tych dwóch polecam ci dariusa. Nautilus dla mnie jest słaby.

Darka już parę razy widziałem i patrząc na grę innych muszę powiedzieć, że jest całkiem niezły. Skille mające dmg i te pro ulti podobne do garena.

Opublikowano

no nie wiem jaki jest darius, ale słyszałem, że będzie tankiem ;p. Co do Naustilusa bardzo mocny tank, fajny pasyw. Raczej darius będzie lepszy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...