Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

derbi senda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście jechałem tylko na Peugeot XP6 ( wątpię że go kupisz ponieważ jest ich strasznie malutko na allegro z tego co pamiętam )

Kross jak kross, nic specjalnego... wolny troche ;] 50 się nie opłaca przecież kupować, jak coś 125 minimum.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Osobiście jechałem tylko na Peugeot XP6 ( wątpię że go kupisz ponieważ jest ich strasznie malutko na allegro z tego co pamiętam )

Kross jak kross, nic specjalnego... wolny troche ;] 50 się nie opłaca przecież kupować, jak coś 125 minimum.

Kur*a mam dość v-max mały, wolny.. Słaby.. On ma jeździć, być bezawaryjny i mieć łatwo dostępne części a nie jeździć 150km/h i się rozsypać po 2km takiej jazdy.

Opublikowano

Kur wa człowieku to kross, Ty nim będziesz gdzie jeździł ? logiczne że w lesie i w trudnym terenie, zobaczysz jak będzie Ci mulił w trudniejszym terenie, logiczne że kross jest od tego -_-

Jeśli ma mieć łatwy dostępne części to odrzuć peugeot'a ;]

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Jaja se robisz? Dobra. To jest supermoto. Nie za bardzo do terenu. Myślałem, nad Yamaszce DT50, ale nie wiem jak cenowo. Weź peugeota.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

hihi, to jaki jest sens kupienia krossa jeśli nie będzie się nim jeździło w ciężkim terenie ? ;x

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...