Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] bf3 i gra przestala dzialac

Miśek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam taki problem ze jak chcem zacząć grac w bfa na multi to za każdym razem pokazuje mnie się komunikat ze gra przestała działać i muszę do skutku odpalać kumpel który ma gorszego kompa ode mnie nie ma żadnych problemow a ja jak zwykle jakieś mam wiec jak ktoś kompetentny zna się na tym proszę o pomoc ..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Opublikowano

C:\Program Files\Origin Games

Zmień nazwę folderu na z battlefield3TM na BATTLEFIELD 3

Start -> Uruchom -> Regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games

Usuń przy plikach "TM"

Opublikowano

to jak mam zrobic ze regedicie to mam w innym folderze tak jak by cale te EA games i nie wiem czemu tak sie zrobilo

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Opublikowano

i5 2,26Ghz 430M 4GB ATi radeon HD 5470

Opublikowano

Start -> Uruchom -> cmd (uruchom jako administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500

Aby przywrócić ustawienia wpisz bcdedit /deletevalue increaseuserva

Po zrobieniu zrestartować komputer.

Opublikowano

jak zadziala stawiam flache ^^

eh dalej to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...