Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] xenox

sasus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy mogłby mi ktos pomoc dodac do cm(camer moda) xenoxa?bo nie chca mi na xeno chodzic switchboty a wiem ze na cm jest bot do zmiany sr i um ale nie wiem jak to zrobic zeby xeno byl w cm prosze o pomoc :D bede like

Opublikowano

Tak jak powiedział up. Kamer sam blokował moda aby nikt nie dodał go . A Switchbotv3_0_0_4 działa. .

Opublikowano

panie up. jak dziala to prosze napisz mi na pw czemu mi nie chce dzialac?juz 1 temat zalozylem o tym bocie i nie mam odpowiedzi pelniej wiec zapraszam

Opublikowano

Nie działa ? Jaki Ci komunikat się wyświetla? Jakiego masz antywirusa? Pokazuje Ci się coś przy wypakowywaniu Bs v3.0.0.4 na pulpit?

Opublikowano

@chers

Po prostu zablokowany jest każdy switchbot na xenoxie.

Jedynie popróbować można z tym.

http://www.mpcforum.pl/topic/598057-tut-switchbotv3-by-padmak-dziala-na-xenoxie/

@podobnież działa switchbot 4.0.04

Opublikowano

No to bym prosil żeby ktoś z was napisal mi instrukcje do tego bo ja próbowałem próbowałem i nic -_- prosze abyscie napisali na gg:10617863

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...