Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie PowerLvL

DarkPL96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 Dzis rano wbilem do room i tu odrazu plantuja na samym starcie w next rundzie to samo w 1 sekundzie plant a niu rozbrajali i tak dalej, nw co to bylo ale cala gra skonczyla sie w kilka sekund nie mialem nawe killa i deda a dostalem 800 expa slyszalem ze to power lvl czy cos takiego to jest jakis hack? jest ban za to? wbilem na to przez przypadek to moge dostane bana? :/

2 Jak wejdzie nexon to admini beda tacy sami czy beda juz calkiem inni admini?

Opublikowano

Za jeden mecz nie dostaniesz bana, zwłaszcza jeżeli to nie ty miałeś włączonego cheta.

Oczywiście, że jest na to hack. Powerlvl, czyli w tym przypadku gra na fastplanty. Z reguły robi się room na hasło tak aby nikt inny nie mógł wejść. I tak, jest za to ban, no ale nie przesadzajmy, w twoim przypadku nie ma się co obawiać.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Co do drugiego pytania. To podobno Admini mają przejść i mają być Ci sami ale to nie jest potwierdzona informacja. gdyby oni przeszli to była by masakra.

Lecz moje zdanie jest takie, że admini się zmienią po to aby poprawić tą grę.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

UP nie warbot tylko FastPlanty ;] wbiłem raz na taki room i on tam był na Fast plant :D na warbocie nie nabił by tyle expa w 1 dzień wydaje mi się

ironweek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...