Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

2.png

Posiadam: 3150 IP

Zależy mi na: Postaci ciężkiej do skontrowania.

Preferuję: Solotop, na rankedy. Ew. Junngle.

@Down

Myślałem właśnie nad riven, ale to bym musiał dozbierać ( nie problem

;) Ponad 50 ip boostów z refów ),

ale niech ktoś inny się wypowie. Mogą być postacie za 6k nawet.

Opublikowano

Bardzo ciężko jest skontrować Rivenke. 4 jumpy, stun i tarcza. W jungli jest taka sobie, ale daje radę. Gangi też ma dobre. Na rankedach nie widziałem, żeby była banowana.

he?

Opublikowano

Możesz dozbierać do 6,3k i możesz Riven kupić.

Strasznie trudno idzie ją skontrować, dobry system escape, stun, tarcza.

Za 3k polecam Udyra.

Opublikowano

Co myślicie o Fizzie? Na solotop / solomid. Mam runy ap i ad full, umiem w miarę grać i tu i tu ;)

Opublikowano

Co myślicie o Fizzie? Na solotop / solomid. Mam runy ap i ad full, umiem w miarę grać i tu i tu ;)

Na midzie całkiem niezły (kontra na ta świnie kassadina ^_^), na topie nie zachwyca.

Opublikowano

Championa za 3150IP, polecam Ci wziąć Shaco. Jest bardzo dobry do Jungli, jak weźmiesz pacynkę. Na solo topa też daje rade.!

Opublikowano

Championa za 3150IP, polecam Ci wziąć Shaco. Jest bardzo dobry do Jungli, jak weźmiesz pacynkę. Na solo topa też daje rade.!

Od kiedy shaco daje radę na solo topie? Nigdy go tam nie widzę, prędzej jungle/mid.

Co do shaco, jak nic nie zrobisz w early to w late nic nie będzie robił. Osobiście się wypaliłem shaco bo nim nie grałem dość długo i przekonałem się o tym na ostatniej grze nim.

Na jungle polecam Ci Jarvana. Fajne CC (slow, klatka), dodatkowy armor i atak speed z E, fajny escape mechanizm. Na topie również całkiem nieźle sobie radzi.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Z bohaterów za 3150 IP polecam ci napewno shena i olafa. Co do olafa to jego true damage dosłownie niszczy większość przeciwników.

Obie z wyżej wymienionych postaci mają świetny, mocny harras.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...