Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIABLO III

jarus376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy ktoś wie może gdzie w Poznaniu można jeszcze zakupić "Diablo III", z tego co wiem to w zadnym empiku , komputroniku i saturnie nie ma już Diablo, a może wie ktoś czy w jakimś innym mniejszym sklepie są jeszcze dostepne ?

Z GÓRY WIELKI DZIEKI ;))

Opublikowano

Dostawa do sklepów w czerwcu;)

Jedynie na Allegro może coś się uchowało że wysyłają od ręki;)

Ale trzeba uważać...

Siema Eniu;)

Opublikowano

właśnie przeglądałem allegro i nie ma kompletnie zadnych ofert jesli chodzi o klucz do pelnej wersji Diablo 3, sa albo triale za 10 albo nawet za 200 zl bo ludzie probuja sobie zarobic , ale niestety brak gier. Wiec przyszlo czekac do czerwca wszystkim tym ktozy chca kupic a tego jeszcze nie uczynili ;/ :(

Opublikowano

Wszędzie jest wykupione. Na allegro pełno oszustów, lecz mam dla Ciebie rozwiązanie!

Wejdź na www.gamecodes.pl i zamów klucz - zamówiłem wczoraj, minuta później na mailu, klucz!

Już gram w DIablo III, jestem w 100% zadowolony.

Jednak kosztuje 230 zł - tak jak gra z przesyłką, chociaż pewnie po drugiej dostawie ceny będą większe, jkbc pytaj.

Opublikowano

Na razie, nie dostawa w czerwcu w każdym sklepie się pytałem, nawet jak byłem w Warszawie przez ostatnie dni no to szukałem po sklepach i nie znalazłem.

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...