Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania o darmowe SM

Tomeklata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie mam do zadania kilka pytań dotyczących sm:

1. Czy tylko darmowe sm można zdobywać za pomocą SponsorPay?

2. Czy muszę ściągać program Aol9.5 i zmienić swoje ip na USA/Włosiekie/Angielskie?

3. Co mi da zmienię ip w przeglądarce na inne niż Polskie?

4. Musze zmieniać ip?

5. Na razie tyle :D

Gość Menesterowy
Opublikowano

1. Tak, chyba, że wygrasz np. konkurs

2. Możesz normalnie zmienić swoje proxy w przeglądarce, ale to zajmuje więcej czasu niż skonfigurowanie AOL'a

3. To co AOL, ale musisz znaleźć dobre proxy

4. Na Polskim proxy nie ma raczej za dużo reklam, więc zazwyczaj się je zmienia po to, by uzyskać więcej SM za reklamy inne niż Polskie.

Opublikowano

Kolega nie zmieniał ip w przeglądarce ani za pomocą Aol, a wypełnia normalnie reklamy i dostaje sm na polskim ip ma już chyba z 60 jak się nie mylę :) wiec jednak nie trzeba zmieniać ip.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Oczywiście, że nie trzeba, lecz za Polskie reklamy otrzymujesz znacznie mniej ofert i darmowych SM.

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie mam do zadania kilka pytań dotyczących sm:

1. Czy tylko darmowe sm można zdobywać za pomocą SponsorPay? Tak, lecz też dzięki SuperRewads mozna zdobyć SM

2. Czy muszę ściągać program Aol9.5 i zmienić swoje ip na USA/Włosiekie/Angielskie? Najlepszy jest aol, lecz mozesz tez przez proxy w przegladarce. Jest jeszcze gdzies na forum program ,,My Hide Ip'' czy jakoś tak

3. Co mi da zmienię ip w przeglądarce na inne niż Polskie? Będziesz miał więcej reklam, i to o wiele wiecej

4. Musze zmieniać ip? Lepiej, żeby tak

5. Na razie tyle :D

Opublikowano

6. Czy bd mial reklamy po angielsku?

7. Podobno już nie da sie zarejestrować na Aol... ;x

8. Po zmianie ip będe miał dostępną opcje : ->SuperWeards?

Opublikowano

6. Czy bd mial reklamy po angielsku? Tak, ale zawsze mozesz pomóc sobie dzieki translate.google.pl

7. Podobno już nie da sie zarejestrować na Aol... ;x Racja, już się nie da, ponoć baza padła. Ale sa tez inne proagramy do zmiany IP

8. Po zmianie ip będe miał dostępną opcje : ->SuperWeards? Tak, bedziesz miał (SuperRewads jak juz )

Opublikowano

9. Posiada ktoś konto na Aol ? (jak tak to pw)

10.Mozecie podeslac jakiegos tut o zmienieniu ip ?

11. Co powiecie na program Auto Hide IP.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mozecie dac jakis link do tuta ze zmiana ip nie przez aol?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...