Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Bs ; 3,0,0,4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam sprawę, Chciał bym przyśpieszyć kupowanie Zmianek na Padmak'u 3,0,0,4 Ponieważ kupuje mi tylko jedną zmianke i nie ważne jak szybko ustawię i tak wolno zmienia ! ;/

Proszę o szybką pomoc,

Jak ktoś nie zrozumiał o co mi chodzi to proszę pisać wyjaśnię dokładniej. Z góry dziękuję :P

Opublikowano

Kupowanie zmianek nie da się przyspieszyć. Jedynie szybkość zmieniania. Wejdź w zakładkę inne w bocie i ustaw szybkosć zmieniania na 500.

Jeśli kupuje ci tylko zmianki po 1 to oznacza że tylko to jest w sklepie bądź jest w pierwszy w kolejności, nie da się tego zmienić.

Opublikowano

Serwer to DiamondMT2 w sklepie są 3 rodzaje zmianek... Bs jest na 5 slotów ale jak kupuje w tym tempie to zmienia tylko 1 slot :/

@ Edit...

Gdzieś na pewno idzie to ustawić ponieważ jest teraz jakoś ustawione że ma kupować tą 1 :D

Opublikowano

Ja zmieniam na XenoxMT2 , aby Ci samo kupywało zmianki to kup 5x zmianki i ułóż je na samym dole eq na 1 str. Potem kliknij W BS i kliknij ostatnią zakładke. Poczym pokaże Ci się Zakładka inne i tam też kliknij . Ustaw szybkość zmieniania np: 200 pierw zobacz czy nie przesakuje następnie kliknij przeładuj . Możesz ustawić bony jakie chcesz mieć np: SLOT 1 takie i takie , bron ma być na 1 slocie. Poczekaj aż Ci się zmianki skączą , otwórz Handlarke i kliknij na AutoKupywanie Zmianek. Myśle że pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...