Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow Akrywacja

Garrux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam World of Warcraft, ale tylko wersję Trial. Chcę grać dalej na official i nie wiem czy aktywować Odrazu dodatek The Burning Crusade, czy Podstawke + The Burning Crusade. Dodam, że posiadam klasy takie jak Draenei i Blood Elf na Trial, który zajmuje 20G.

Opublikowano

Aktywuj sobie stopniowo moim zdaniem najlepiej zrobisz jeśli najpierw kupisz Battle chest (WoW+TBC) o ile pamiętam to kosztuje około 50zł i otrzymujesz 30dni gry. Gdy tylko wbijesz 70 poziom zakupujesz klucz do WOTLK wbijasz 80 i klucz do Cataclysmu to powinno Ci się rozłożyć na 1-3 miesięcy zależy jak "naparzasz" przed kompem :)

Opublikowano

Aktywuj sobie stopniowo moim zdaniem najlepiej zrobisz jeśli najpierw kupisz Battle chest (WoW+TBC) o ile pamiętam to kosztuje około 50zł i otrzymujesz 30dni gry. Gdy tylko wbijesz 70 poziom zakupujesz klucz do WOTLK wbijasz 80 i klucz do Cataclysmu to powinno Ci się rozłożyć na 1-3 miesięcy zależy jak "naparzasz" przed kompem :)

Wow+ Tbc kosztuje 20zł na keye.pl

simply.4557.gif

Opublikowano

A możliwa jest zapłata poprzez wypełnienie druczku na Poczcie????

I jeszcze jedno. Jeżeli kupie produkt na keye.pl to będe miał 40 dni darmowej gry????

Opublikowano

A możliwa jest zapłata poprzez wypełnienie druczku na Poczcie????

I jeszcze jedno. Jeżeli kupie produkt na keye.pl to będe miał 40 dni darmowej gry????

Zapytaj sie konsultanta na keye.pl. Jak kupisz wow+tbc masz 40dni gry, Jak chcesz mozemy razem pograć. Napisz mi na pw to się dogadamy :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Jeśli tylko jest taka opcja to załóż sobie konto i wpisz w lokalizacji Wielka Brytania wtedy doładowanie konta na miesiąc wychodzi 11zł na allegro :)

Opublikowano

Ciekawi mnie zawsze czemu nie ma samej podstawki do wowa do kupienia tylko wszędzie wyprzedają battlechesta, toż to oszczędność z połowy ceny jest a tyle samo się ma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie to znalazłem lepszy (bo tańszy) sposób. Kupiłem sobie na allegro konto z 5 postaciami 85lvl zarejestrowane na Wielką Brytanie. Konto posiada wszystkie dodatki (ponieważ CD-KEY przypisany jest do konta). Postacie można usunąć (jeśli ktoś chcę zacząć od nowa), a doładowanie konta miesięczne kosztuje zaledwie 13zł na allegro. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...